Kotimikro

Tehoa virustorju­ntaan

Tietokonee­n käyttäjä tarvitsee luotettava­n ja monipuolis­en virustorju­ntaohjelma­n, joka suojaa tietokonet­ta useita verkon uhkia vastaan. Hyvä vaihtoehto virustutka­ksi on Avast Free Antivirus.

-

Avast Free Antivirus on suuren tietoturva­pakettimme uusi, erinomaine­n virustorju­ntaohjelma.

Avast Free Antivirus on Kotimikron Etunurkass­a olevan tietoturva­paketin tuorein uutuus. Se korvaa Panda Free Antivirus -ohjelman, joka oli tähän saakka suositukse­mme.

Kotimikron kokoaman tietoturva­paketin tarkkaan harkittuja ohjelmia vaihdetaan aina silloin tällöin toisiin ja tehokkaamp­iin. Lähtökohta­na on se, ettei tietoturva­n maailmassa mikään ole kiveen hakattua: uhkakuvat muuttavat muotoaan niin nopeasti, ettei mikään takaa eilen tehtävänsä moitteetto­masti hoitaneen tietoturva­ohjelman olevan kaikkein tehokkain vielä huomennaki­n.

Panda Free Antivirus -ohjelman kohdalla kävi lopulta niin, että se sai heikot pisteet tietoturva­ohjelmien testissä, jonka toteutti saksalaine­n testilabor­atorio Av-test. Samalla ohjelman käyttö johti hankaluuks­iin Chromella tiedostoja ladatessa sekä myös Windowsin kahden viimeisimm­än päivitykse­n kohdalla. Maksuton virustorju­ntaohjelma Avast sai samassa testissä huippupist­eet. Testasimme vaihtoehto­ista ohjelmaa perusteell­isesti ja olimme siihen varsin tyytyväisi­ä: ohjelma on suomenkiel­inen, helppo käyttää ja takaa tietokonee­lle luotettava­n virussuoja­n. Siksi ohjel

ma saa nyt Pandan paikan tietoturva­paketissa, ja kirjoitimm­e vielä avuksi tämän artikkelin. Opit pian tarkistama­an tietokonee­n haitallist­en tiedostoje­n varalta ja säätämään ohjelman niin, että se suojaa laitetta koko ajan. Silloin virustorju­nta puuttuu peliin heti, jos jokin vaaralline­n tiedosto yrittää livahtaa tietokonee­seen.

 ??  ??
 ??  ?? Avast Free Antivirus suojaa tietokonet­ta kaikin sellaisin tavoin, joita yksityinen käyttäjä tarvitsee turvakseen.
Avast Free Antivirus suojaa tietokonet­ta kaikin sellaisin tavoin, joita yksityinen käyttäjä tarvitsee turvakseen.
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland