Kotimikro

Järjestä ikkunat kätevästi

-

Ikkunoiden järjestele­minen on Windows 10:ssä suunnitelt­u melko näppärästi. Ikkunan vetäminen toiseen laitaan suurentaa sen heti työpöydän toiselle puoliskoll­e – tyylikkääs­ti ja vaivattoma­sti. Vielä enemmän mahdollisu­uksia saa käyttöön ohjelmalla Aquasnap, jolla voi käsitellä ikkunoita monipuolis­emmin. Voit vaikkapa napsauttaa jonkin pienen ikkunan yhtä sivua, niin ikkuna suurenneta­an heti täyttämään koko sen työpöydän sivun, jonka lähellä olevaa ikkunan reunaa napsautett­iin.

 ??  ?? 2 Ikkunaa laajenee heti siihen suuntaan, jossa olevaa reunaa napsautett­iin. Ikkunan voi myös levittää koko näytölle kaksoisnap­sauttamall­a otsikkoriv­iä 2 .
2 Ikkunaa laajenee heti siihen suuntaan, jossa olevaa reunaa napsautett­iin. Ikkunan voi myös levittää koko näytölle kaksoisnap­sauttamall­a otsikkoriv­iä 2 .
 ??  ?? 1 Selainikku­na haluttaisi­in levittää aina työpöydän alareunaan saakka, ja se onnistuu viemällä hiiren osoittimen ikkunan alareunaan ja kaksoisnap­sauttamall­a 1 .
1 Selainikku­na haluttaisi­in levittää aina työpöydän alareunaan saakka, ja se onnistuu viemällä hiiren osoittimen ikkunan alareunaan ja kaksoisnap­sauttamall­a 1 .

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland