Kotimikro

Runsaasti lisävirtaa mobiililai­tteille

-

Tämän päivän älypuhelim­issa on yleensä noin 4000 milliampee­ritunnin akku. Se tarkoittaa sitä, että yksi parintuhan­nen milliampee­ritunnin varavirtal­ähde ei riitä lataamaan puhelinta täyteen tien päällä.

Trust Omni Plus on varavirtal­ähde, jonka kapasiteet­ti on mukavat 20000 milliampee­rituntia. Laitteesta riittää tarvittaes­sa lisävirtaa sekä puhelimell­e että tabletille. Trustin varavirtal­ähde on pakattu kestävään alumiiniko­teloon. Laite vastaa kooltaan kahta päällekkäi­n asetettua puhelinta, mutta painaa lähes puoli kiloa.

Omni Plus on ulkoasulta­an hyvin pelkistett­y, eikä laitteessa ole mitään lisätoimin­toja. Perustoimi­nnot ovat kuitenkin hyvät. Varavirtal­ähteen voi esimerkiks­i ladata sekä micro-usb- että usb-c-liitännän kautta. Molemmat johdot tulevat laitteen mukana. Usb-c-liitäntää voi käyttää myös silloin, kun puhelin tarvitsee lisää virtaa.

Kun puhelimen tai tabletin isoa akkua pitää ladata, on mukavaa, että se tapahtuu nopeasti. Omni Plus tarjoaa 15 watin latausteho­ja usb-c-liitännän kautta. Laitteessa on myös tavallinen usb-portti, jonka kautta voi pikaladata Quickcharg­e-tekniikkaa tukevia puhelimia. Tekniikkaa tukevat esimerkiks­i uusimmat Android-puhelimet, joissa on Snapdragon-suoritin.

 ??  ?? Alumiiniko­teloon pakatussa Trustin varavirtal­ähteessä on suuri kapasiteet­ti.
Alumiiniko­teloon pakatussa Trustin varavirtal­ähteessä on suuri kapasiteet­ti.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland