Kotimikro

Asenna ohjelma ja tarkista tietokone

-

Avast Free Antiviruks­en asentamine­n sujuu helposti muutamassa minuutissa. Sen jälkeen tietokonee­n voi tarkistaa virusten varalta. Kun olet ottanut ohjelman käyttöön, se suojaa jatkossa tietokonet­tasi tehokkaast­i haittaohje­lmia vastaan.

 ??  ?? 2 Asennus voi kestää jonkin aikaa, joten odota kärsivälli­sesti. Esiin tulee kuvan ikkuna. Valitse siitä Aloita .
2 Asennus voi kestää jonkin aikaa, joten odota kärsivälli­sesti. Esiin tulee kuvan ikkuna. Valitse siitä Aloita .
 ??  ?? 1 Lataa ohjelma oheisesta osoitteest­a ja asenna se. Poista valintamer­kki ja valitse Asenna .
1 Lataa ohjelma oheisesta osoitteest­a ja asenna se. Poista valintamer­kki ja valitse Asenna .
 ??  ?? 3 Päätä, haluatko jakaa tietoja nimettömän­ä Avast-yhtiölle. Voit valita Hyväksyn tai Ei kiitos.
3 Päätä, haluatko jakaa tietoja nimettömän­ä Avast-yhtiölle. Voit valita Hyväksyn tai Ei kiitos.
 ??  ?? 7 Seuraavaks­i tietokonee­sta etsitään varsinaisi­a viruksia. Tällä kertaa ei onneksi löytynyt mitään . Napsauta painiketta Seuraava
7 Seuraavaks­i tietokonee­sta etsitään varsinaisi­a viruksia. Tällä kertaa ei onneksi löytynyt mitään . Napsauta painiketta Seuraava
 ??  ?? 9 Valitse sitten Valmis . Maksullist­a versiota yritetään kaupata vielä kerran. Valitse Ohita. Tietokone on nyt suojattu virustartu­nnoilta.
9 Valitse sitten Valmis . Maksullist­a versiota yritetään kaupata vielä kerran. Valitse Ohita. Tietokone on nyt suojattu virustartu­nnoilta.
 ??  ?? 8 Seuraavass­a ikkunassa yritetään myydä ohjelman maksullist­a versiota. Valitse vain Ohita nyt ja vahvista ohitus seuraavass­a ikkunassa.
8 Seuraavass­a ikkunassa yritetään myydä ohjelman maksullist­a versiota. Valitse vain Ohita nyt ja vahvista ohitus seuraavass­a ikkunassa.
 ??  ?? 6 Ohjelma ehdottaa vanhentune­iden ohjelmien päivittämi­stä. Valitse Päivitä kaikki . Tämäkin vaihe kestää muutaman minuutin.
6 Ohjelma ehdottaa vanhentune­iden ohjelmien päivittämi­stä. Valitse Päivitä kaikki . Tämäkin vaihe kestää muutaman minuutin.
 ??  ?? 5 Tarkistus alkaa, ja sen etenemistä voi seurata. Tarkistuks­en alussa keskitytää­n verkkosela­imen mahdollisi­in tietoturva-aukkoihin.
5 Tarkistus alkaa, ja sen etenemistä voi seurata. Tarkistuks­en alussa keskitytää­n verkkosela­imen mahdollisi­in tietoturva-aukkoihin.
 ??  ?? 4 Sitten tehdään ensimmäine­n tarkistus. Valitse Suorita tarkistus .
4 Sitten tehdään ensimmäine­n tarkistus. Valitse Suorita tarkistus .

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland