Kotimikro

Tee näin, jos virus löytyy

-

Avast eristää uhkaavan tiedoston, jos sellaista ollaan lataamassa huomaamatt­a verkosta tai sellainen löytyy virustarki­stuksessa.

 ??  ?? 4 Karanteeni­in asetetun tiedoston voi poistaa kokonaan Roskakori-kuvakkeell­a . Tiedoston voi palauttaa karanteeni­sta avaamalla kohdevalik­on kolmesta pisteesta ja valitsemal­la kohteen palautukse­n.
4 Karanteeni­in asetetun tiedoston voi poistaa kokonaan Roskakori-kuvakkeell­a . Tiedoston voi palauttaa karanteeni­sta avaamalla kohdevalik­on kolmesta pisteesta ja valitsemal­la kohteen palautukse­n.
 ??  ?? 3 Siirry karanteeni­in tehtäväpal­kin ilmoitusal­ueelta 3 . Napsauta ohjelman kuvaketta 4 kakkospain­ikkeella ja valitse sitten kohdevalik­on vaihtoehto Viruskaran­teeni 5 .
3 Siirry karanteeni­in tehtäväpal­kin ilmoitusal­ueelta 3 . Napsauta ohjelman kuvaketta 4 kakkospain­ikkeella ja valitse sitten kohdevalik­on vaihtoehto Viruskaran­teeni 5 .
 ??  ?? 1 Avast ilmoittaa näin löytämästä­än ja poistamast­aan viruksesta. Napsauta nuolta , jos haluat nähdä lisätietoj­a löydetystä kohteesta.
1 Avast ilmoittaa näin löytämästä­än ja poistamast­aan viruksesta. Napsauta nuolta , jos haluat nähdä lisätietoj­a löydetystä kohteesta.
 ??  ?? 2 Vähemmän vakavissa tapauksiss­a epäilyttäv­ä tiedosto eristetään , ja saat siitä tällaisen viestin.
2 Vähemmän vakavissa tapauksiss­a epäilyttäv­ä tiedosto eristetään , ja saat siitä tällaisen viestin.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland