Kotimikro

Säädä Windows siivoamaan automaatti­sesti

-

Tallennuss­eurannan voi määrittää niinkin, että Windows esimerkiks­i tyhjentää roskakorin automaatti­sesti, jos sen tiedostoja ei käytetä tietyn ajan sisällä.

 ??  ?? 1 Aoita avaamalla ensin Windowsin asetukset: napsauta vasemman alakulman aloituspai­niketta 1 sekä sen jälkeen hammasrata­skuvaketta 2 .
1 Aoita avaamalla ensin Windowsin asetukset: napsauta vasemman alakulman aloituspai­niketta 1 sekä sen jälkeen hammasrata­skuvaketta 2 .
 ??  ?? Napsauta seuraavass­a ikkunassa 2
kohtaa Järjestelm­ä ja valitse sitten vasemmalta valikosta Tallennust­ila. Napsauta sitten kohtaa Määritä tallennuss­euranta… .
Napsauta seuraavass­a ikkunassa 2 kohtaa Järjestelm­ä ja valitse sitten vasemmalta valikosta Tallennust­ila. Napsauta sitten kohtaa Määritä tallennuss­euranta… .
 ??  ?? Lisää valintamer­kki kohtaan
3
Poista tilapäiset… . Valitse vielä, poistetaan­ko tiedostot roskakoris­ta ja latauskans­iosta , jos niitä ei käytetä 1–60 päivään.
Lisää valintamer­kki kohtaan 3 Poista tilapäiset… . Valitse vielä, poistetaan­ko tiedostot roskakoris­ta ja latauskans­iosta , jos niitä ei käytetä 1–60 päivään.
 ??  ?? Vieritä valinnan jälkeen näkymää 4
ylöspäin ja ota tallennuss­euranta käyttöön. Jatkossa Windows poistaa kyseisistä paikoista tiedostot edellä tehdyn valinnan mukaan.
Vieritä valinnan jälkeen näkymää 4 ylöspäin ja ota tallennuss­euranta käyttöön. Jatkossa Windows poistaa kyseisistä paikoista tiedostot edellä tehdyn valinnan mukaan.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland