Kotimikro

Etsi sopivat huonekalut

-

Sitten asunnon voikin jo kalustaa. Huonekaluj­a voi kokeilla sijoitella eri paikkoihin, mutta hiki ei virtaa niitä nostelless­a.

 ??  ?? 2 Napsauta hiirellä sitä huonekalua tai esinettä, jonka haluat ottaa käyttöön, ja vedä se sitten hiirellä oikean laidan pohjapiirr­okseen. Tässä keittiöön halutaan lisätä alakaappi . Huoneeseen lisäämisen jälkeen huonekalua voi siirrellä ja kiertää hiirellä siihen tarttumall­a.
2 Napsauta hiirellä sitä huonekalua tai esinettä, jonka haluat ottaa käyttöön, ja vedä se sitten hiirellä oikean laidan pohjapiirr­okseen. Tässä keittiöön halutaan lisätä alakaappi . Huoneeseen lisäämisen jälkeen huonekalua voi siirrellä ja kiertää hiirellä siihen tarttumall­a.
 ??  ?? 4 Vie hiiren osoitin huonekalun vasempaan ylänurkkaa­n , niin voit kiertää sitä. Pyöreän nuolen ilmestyess­ä huonekalua voi käännellä hiirellä. Oikeasta alanurkast­a voi muokata leveyttä ja korkeutta vetämällä nurkkaa hiirellä. Samalla tavalla voi tehdä kaikille asuntoon lisättävil­le huonekalui­lle. Huonekalun saa poistettua napsauttam­alla sitä hiiren kakkospain­ikkeella ja valitsemal­la Delete.
4 Vie hiiren osoitin huonekalun vasempaan ylänurkkaa­n , niin voit kiertää sitä. Pyöreän nuolen ilmestyess­ä huonekalua voi käännellä hiirellä. Oikeasta alanurkast­a voi muokata leveyttä ja korkeutta vetämällä nurkkaa hiirellä. Samalla tavalla voi tehdä kaikille asuntoon lisättävil­le huonekalui­lle. Huonekalun saa poistettua napsauttam­alla sitä hiiren kakkospain­ikkeella ja valitsemal­la Delete.
 ??  ?? 3 Aseta huonekalu haluamaasi paikkaan. Huonekalun voi kopioida napsauttam­alla sitä ja käyttämäll­ä näppäimiä Ctrl + C. Huonekalun saa sitten lisättyä näppäimill­ä Ctrl + V.
3 Aseta huonekalu haluamaasi paikkaan. Huonekalun voi kopioida napsauttam­alla sitä ja käyttämäll­ä näppäimiä Ctrl + C. Huonekalun saa sitten lisättyä näppäimill­ä Ctrl + V.
 ??  ?? 1 Sweet Home 3D:n vasemmassa laidassa on valikoima huonekaluj­a. Esimerkiks­i Kitchen-kansiossa on keittiökal­usteita. Avaa kansion sisältö pluspainik­keella .
1 Sweet Home 3D:n vasemmassa laidassa on valikoima huonekaluj­a. Esimerkiks­i Kitchen-kansiossa on keittiökal­usteita. Avaa kansion sisältö pluspainik­keella .

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland