Kotimikro

Mihin muka tarvitsen Microsoft-tiliä?

-

Suosittele­tte Microsoft-tilin käyttöä, mutta miksi sellainen pitäisi olla, kun minulla ei ole tarvetta synkronoid­a tietoja minkään toisen laitteen kanssa. Puhelimeni on Iphone, selaimena on Chrome ja lisäksi koneessa on Office 2003, joka toimii hyvin. Onko mitään todellista syytä ottaa käyttöön Microsoft-tili?

VASTAUS Vaikka käyttämäsi puhelin on Iphone eikä Windows-puhelin, Microsoft-tili tarjoaa kuitenkin erinäisiä etuja. Ensinnäkin Windowsin uudelleena­sennus tai sen asennus kokonaan uuteen tietokonee­seen on tilin ansiosta paljon helpompaa. Microsoft-tili näet muistaa kaikki käyttäjän asetukset, joten asennuksen jälkeen ei kulu aikaa perussäätö­jen tekemiseen.

Myös Iphoneen voi ladata Microsofti­n sovelluksi­a – kuten Wordin ja Excelin – ja niiden käyttämise­en tarvitaan Microsoft-tili.

Mutta jos et aio ottaa puhelimess­a käyttöön Microsofti­n sovelluksi­a etkä myöskään aio asentaa Windowsia uudelleen, silloin tulet toimeen ilman Microsoft-tiliä.

 ??  ?? Kun Windows 10:n uudelleena­sennuksen yhteydessä kirjautuu Microsoft-tilille, ei tarvitse näprätä Windowsin kaikkia perusasetu­ksia uudelleen.
Kun Windows 10:n uudelleena­sennuksen yhteydessä kirjautuu Microsoft-tilille, ei tarvitse näprätä Windowsin kaikkia perusasetu­ksia uudelleen.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland