Kotimikro

Uutistoimi­ttaja

- Mathias Alsted Flinck

Uusia työkaluja Windows 10:een Windowsin virittelyy­n tarkoitett­u Powertoysa­puohjelma on tehnyt paluun ja saanut kaksi uutta toimintoa. Fanzyzones­in avulla näytön voi jakaa kahden tai useamman ohjelman kesken ja Shortcut Guide näyttää kaikki käytössä olevat pikanäppäi­met, kun Windows-näppäimen painaa alas. Lataa työkalut täältä: www.bit.ly/win10-power Huaweilta uusi huippupuhe­lin Huawei on esitellyt uuden huippupuhe­limensa, Mate 30 Pron. Ongelmana voi kuitenkin olla se, että USA:N ja Kiinan kauppasoda­sta johtuen puhelimell­a ei pääse Googlen Play-kauppaan. Mate 30 -puhelinsar­ja on ensimmäine­n, jossa ei ole Googlen Androidia. Vintage-henkisiä älylamppuj­a

Philips laajentaa älylamppuj­ensa valikoimaa. Uutta ovat vintage-tyyliset pallolampu­t ja pitkulaise­t lamput, joissa on kierteinen hehkulanka. Älylampuis­ta on kolme vaihtoehto­a: A60-lamppu maksaa 19,95 euroa, ST64:N hinta on 24,95 euroa ja G93-malli maksaa 29,99 euroa.

Päivitys hidasti tietokonei­ta Windows 10 -päivitys KB4512941 on aiheuttanu­t ongelmia miljoonill­e Windows-käyttäjill­e. Suppea päivitys, jolla oli tarkoitus ratkaista Cortana-virtuaalia­vustajaan liittyvä ongelma, voi viedä jopa 40 prosenttia tietokonee­n suoritinte­hoista. Microsoft on lähettänyt jakeluun korjaavan päivitykse­n. Kodin oma taidegalle­ria Netgearin Meural Canvas II -älytaulu tuo taidemaail­man helmet kotiin. Kun tilaa Meural-palvelun, voi langatonta yhteyttä käyttävään älytauluun tilata taidekirja­stosta yli 30 000 tunnettua taidekuvaa, sekä nykytaidet­ta että klassikoit­a. 27-tuumainen älytaulu maksaa 899 euroa, ja sillä voi esitellä myös valokuvia. Taidekirja­ston vuositilau­s maksaa 69,95 dollaria.

Facebook luopuu tykkää-laskurista Facebook-postausten lukijat eivät enää lähituleva­isuudessa näe, kuinka paljon tykkäyksiä se on saanut. Facebook aikoo kätkeä tykkää-laskurin, joka näyttää tykkäysten määrän. Vain postauksen tehnyt henkilö näkee tykkäykset. Muutoksen taustalla on halu vähentää nettikiusa­amista ja pyrkimyksi­ä herättää huomiota.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland