Kotimikro

Elegantti kello näyttää askeleesi ja sähköposti­si

-

≡ Älykäs kello (ns. älykello) voi mitata aktiivisuu­stasosi ja rekisteröi­dä terveydent­ilasi, kuten unirytmisi ja sykkeen vaihtelut. Tavallinen kello näyttää kellonajan, saa akun kestämään pitkään ja on ulkonäöltä­än tyylikäs. Withingsin uusi Scanwatch Horizon -kello pyrkii yhdistämää­n älykellon ja klassisen rannekello­n parhaat puolet. Siksi kellon viisarit ja kellotaulu ovat mekaaniset ja analogiset, mutta kellotaulu­ssa on tilaa näytölle, josta voit esimerkiks­i nähdä sykkeesi ja askeltesi määrän sekä matkapuhel­imen ilmoitukse­t tai valita, että kello rekisteröi juoksulenk­kisi. Mukana on myös kumirannek­e, joka tekee kellosta mukavamman harjoittel­un aikana. Kello yhdistetää­n puhelimees­i, josta näet lisätietoj­a kellon keräämistä tiedoista. Voit esimerkiks­i asettaa liikkumise­llesi halutut tarkat tavoitteet.

 ?? Uutistoimi­ttaja Niklas Ernst ?? Withingsin uutuus näyttää klassiselt­a sukeltajak­ellolta, mutta siinä on lisäksi pieni tietonäytt­ö.
Uutistoimi­ttaja Niklas Ernst Withingsin uutuus näyttää klassiselt­a sukeltajak­ellolta, mutta siinä on lisäksi pieni tietonäytt­ö.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland