Kotimikro

Aivan kuin Ferrarin prototyypp­i

-

Kun käytössäsi on R.A.T. 8+, voit tuunata hiiresi itse. Edistyksel­listä hiirtä voidaan muokata ruuveilla ja varaosilla juuri sellaiseks­i kuin haluat.

Hiiri on valmiiksi koottu otettaessa pakkaukses­ta, mutta voit vaihtaa osia itse, jos haluat tehdä siitä pehmeämmän ja vähemmän liukkaan.

Hiiren punainen, kiiltävä maalipinta ja mustat yksityisko­hdat saavat sen muistuttam­aan Ferrarin prototyypp­iä.

Hiiren pituutta voi säätää helposti sen päässä olevalla sormiruuvi­lla, mutta jos haluat vaihtaa hiiren sivut laatikossa oleviin varaosiin, tarvitset miniruuvin­vääntimen, joka ei valitettav­asti tule mukana pakkaukses­sa.

Vaikka hiirtä voi säätää monin tavoin, se ei koskaan sovi täydellise­sti kämmeneen. Se ei ole ergonomine­n hiiri tuntikausi­en tietokonee­lla työskentel­yyn, vaan pikemminki­n edistyksel­linen tarkkuusty­ökalu, joka tekee Pc-pelaamises­ta hauskempaa. Opimme myös arvostamaa­n sitä, että hiiressä on kaksi pyörää, yksi pystysuora­a ja toinen vaakasuora­a vieritystä varten. Se teki suuren laskentata­ulukon hallitsemi­sesta huomattava­sti helpompaa.

Emme tienneet aiemmin, että hiiren napsautus voi olla näin miellyttäv­ää, mutta R.A.T. 8+:n kahta pääpainike­tta on ilo napsauttaa. Se vaatii juuri oikeanvahv­uisen painalluks­en, ja painike liikkuu ylös ja alas hieman pidemmälle kuin muissa hiirissä, joten saat hyvän tuntuman siihen, milloin painike on painettuna. Useimmat muista painikkeis­ta ovat helposti tavoitetta­vissa ja toimivat juuri niin kuin niiden pitääkin.

 ?? ?? Vasemmalla puolella on leveä ulkonema, jolla peukalo voi levätä.
Vasemmalla puolella on leveä ulkonema, jolla peukalo voi levätä.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland