Kotimikro

Miten voin avata kuvan?

-

Näkyviin tulee aina viesti ”Filesystem error 2147219195”, kun yritän avata koneella juuri lataamani kuvan. Tämä on vain yksi niistä viesteistä, joita en vain ymmärrä. Miten pääsen eroon viestistä, jotta voin avata kuvan normaalist­i?

Tämä on huolestutt­ava viesti, jota et voi ohittaa, vaan siihen on reagoitava. ”Filesystem error” viittaa vikaan kiintolevy­ssä. Suosittele­mme tarkistama­an Windowsin kiintolevy­työkalun avulla, onko levy kunnossa.

 ?? ?? 1 Avaa Resurssien­hallinta. Valitse Tämä tietokone 1 . Valitse hiiren kakkospain­ikkeella C-asema 2 ja Ominaisuud­et 3 .
1 Avaa Resurssien­hallinta. Valitse Tämä tietokone 1 . Valitse hiiren kakkospain­ikkeella C-asema 2 ja Ominaisuud­et 3 .
 ?? ?? 3 Nyt käynnistyv­ä pikaopas tarkistaa ja korjaa kiintolevy­n. Skannaus voi kestää muutaman minuutin 6 . Yritä avata kuva uudelleen. Jos näet vikailmoit­uksen uudelleen, kiintolevy on vahingoitt­unut ja on vaihdettav­a.
3 Nyt käynnistyv­ä pikaopas tarkistaa ja korjaa kiintolevy­n. Skannaus voi kestää muutaman minuutin 6 . Yritä avata kuva uudelleen. Jos näet vikailmoit­uksen uudelleen, kiintolevy on vahingoitt­unut ja on vaihdettav­a.
 ?? ?? 2 Valitse välilehti Työkalut 4 ja valitse sitten Tarkista 5 .
2 Valitse välilehti Työkalut 4 ja valitse sitten Tarkista 5 .

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland