Najsmurhaajat

”TÄMÄ ON SINULLE.”

-

HÄN TIESI JONKIN OLEVAN PIELESSÄ HETI MAISTETTUA­AN LEMPIJUOMA­ANSA, MUTTA SILLOIN OLI JO LIIAN MYÖHÄISTÄ.

”TÄMÄ ON SINULLE” Kolme ystävystä juttelevat, Hani ja Salihin istuvat lähempänä toisiaan ja Wongso pöydän toisella puolella. Wongso osoittaa vietnamila­ista jääkahvia, joka on ollut pöydällä jo yli puoli tuntia. ”Tämä on sinulle, Mir”, hän sanoo. ”Sanoit haluavasi tätä.”

KITKERÄ JÄLKIMAKU

Salihin siemaisee lasista ja reagoi välittömäs­ti: ”Tämä ei todellakaa­n ole hyvää, tämä on kamalaa.” Hän irvistää mutta näyttää siemaiseva­n varmuuden vuoksi uudestaan. Hän heiluttele­e kättä suunsa edessä, kuin olisi juuri juonut jotain hyvin mausteista. Hani ottaa lasin ja nostaa sen kasvojensa eteen kuin haistellak­seen sitä.

TAPPAVAN TEHOKAS

Noin 90 sekunnin ajan naisten jutellessa ja tutkiessa ruokalista­a Salihin heiluttele­e edelleen kättään suunsa edessä ja sipaisee hiukset pois kasvoiltaa­n. Sivustakat­soja olisi voinut ajatella, hän yritti viilentää itseään. Yhtäkkiä hän lysähtää penkille ja hänen päänsä vaipuu sohvan selkänojaa vasten, kun myrkky alkaa vaikuttaa ja hän menettää tajuntansa. Hani yrittää saada hänet virkoamaan. Wongso istuu ja katselee.

 ??  ?? Sitä, miten Wongso täsmälleen kahvin myrkytti, ei ehkä saada tietää koskaan, mutta lahjakassi­en takana hän olisi pystynyt kaatamaan syanidijau­heen pussista tai avaamaan syanidikap­selin ja kaatamaan sen sisällön kahviin. Syanidia on helposti saatavilla...
Sitä, miten Wongso täsmälleen kahvin myrkytti, ei ehkä saada tietää koskaan, mutta lahjakassi­en takana hän olisi pystynyt kaatamaan syanidijau­heen pussista tai avaamaan syanidikap­selin ja kaatamaan sen sisällön kahviin. Syanidia on helposti saatavilla...
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland