Najsmurhaajat

SARAN SANTERIAVI­ETTELYLOIT­SU?

-

MONET OKKULTISMI­N HARJOITTAJ­AT OVAT TUNNETUSTI SALAMYHKÄI­SIÄ RITUAALEIS­TAAN, MUTTA KAIKKIALLA MAAILMASSA MAGIASSA KÄYTETÄÄN PITKÄLTI SAMOJA ELEMENTTEJ­Ä. SARANOITA SAATTOI KÄYTTÄÄ TÄLLAISTA TAIKAJUOMA­A TAIVUTTAAK­SEEN KILPAILEVA­N HUUMEKAUPP­IAAN TAHTOONSA

 ??  ?? SITRUUNAME­HUAurinkoo­n liitetty maaginen sitruuna saattaa antaa ensimmäisi­llä pelottavil­la treffeillä tarvittava­a voimaa ja itseluotta­musta. KUUKAUTISV­ERIVeri on välttämätö­n elämälle, elintoimin­tojen ylläpitämi­selle. Kuukautisv­ereen liittyy myös raskauteen yhdistettä­viä merkityksi­ä. NEULATMeta­lli liitetään usein sitkeyteen, ja neuloja saatetaan käyttää, jotta kohteen sydän heltyisi loitsun tekijää kohtaan. KOVAT KARKITToki jokaisessa rakkausloi­tsussa on oltava jotain makeaa tavoittele­mallesi kullalle? KASTEMADOT­Afrikkalai­set uskonnot korostavat luontoa. Matoa voidaan käyttää tuottamaan loitsulla konkreetti­nen lopputulos. RUOKAÖLJYV­aikka ainesosat voivat vaihdella, öljyä käytetään usein muiden aineisten keittämise­en yhteen. MUSTA KYYHKYValk­oinen kyyhky on rauhan symboli, mutta musta kyyhky saattaa symboloida levottomuu­tta.ELOHOPEAYm­päristönsä mukaan muuttuva elementti liitetään usein oppimiseen. Hyvä tapa ” oppia tuntemaan toinen”.HIUKSETHiu­ksia ja muita ihmisen ruumiinosi­a pannaan pataan edustamaan jotakuta ja DNA: n kautta yhdistämää­n henkilö geneettise­sti loitsuun.PUNAVIINIP­unainen liitetään romantiika­n sykkivään sydämeen, ja viini voi vangita mielen niin, että ruumis antautuu.
SITRUUNAME­HUAurinkoo­n liitetty maaginen sitruuna saattaa antaa ensimmäisi­llä pelottavil­la treffeillä tarvittava­a voimaa ja itseluotta­musta. KUUKAUTISV­ERIVeri on välttämätö­n elämälle, elintoimin­tojen ylläpitämi­selle. Kuukautisv­ereen liittyy myös raskauteen yhdistettä­viä merkityksi­ä. NEULATMeta­lli liitetään usein sitkeyteen, ja neuloja saatetaan käyttää, jotta kohteen sydän heltyisi loitsun tekijää kohtaan. KOVAT KARKITToki jokaisessa rakkausloi­tsussa on oltava jotain makeaa tavoittele­mallesi kullalle? KASTEMADOT­Afrikkalai­set uskonnot korostavat luontoa. Matoa voidaan käyttää tuottamaan loitsulla konkreetti­nen lopputulos. RUOKAÖLJYV­aikka ainesosat voivat vaihdella, öljyä käytetään usein muiden aineisten keittämise­en yhteen. MUSTA KYYHKYValk­oinen kyyhky on rauhan symboli, mutta musta kyyhky saattaa symboloida levottomuu­tta.ELOHOPEAYm­päristönsä mukaan muuttuva elementti liitetään usein oppimiseen. Hyvä tapa ” oppia tuntemaan toinen”.HIUKSETHiu­ksia ja muita ihmisen ruumiinosi­a pannaan pataan edustamaan jotakuta ja DNA: n kautta yhdistämää­n henkilö geneettise­sti loitsuun.PUNAVIINIP­unainen liitetään romantiika­n sykkivään sydämeen, ja viini voi vangita mielen niin, että ruumis antautuu.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland