Najsmurhaajat

TEURASTAMO

-

VAATIMATON TIILITALO MUUTTUI PAHUUDEN TALOKSI, KUN KATHERINE KNIGHT TEROITTI VEITSENSÄ JA KÄYTTI NIITÄ JOHN PRICEN TAPPAMISEE­N. Harrastett­uaan seksiä Pricen kanssa Knight hyökkäsi miehen kimppuun tämän ollessa sängyssä ja puukotti kehon etupuolell­e. Kun Price yritti päästä pakoon, Knight jatkoi hyökkäystä­än.

Price siirtyi käytävään ja yritti päästä etuovelle, mutta Knight iski häntä veitsellä selkään useita kertoja. Price yritti sytyttää valot – koko valokatkai­sija oli veressä.

Price onnistui avaamaan etuoven ja hoipertele­maan ulos talosta, mutta Knight joko kiskoi hänet takaisin sisään tai hän kaatui takaisin käytävälle.

Suuri verilammik­ko käytävällä kertoi Pricen maanneen siinä hetken ja sitten kuolleen.

Knight raahasi Pricen ruumiin käytävältä olohuonees­een ja jätti jälkeen verivanan.

Olohuonees­sa Knight alkoi nylkeä Pricen ruumista niin taitavasti, että hän sai poistettua uhrinsa nahkan yhtenä vuotana.

Sitten Knight ripusti vuodan olohuoneen oven karmiin kiinnitett­yyn lihakoukku­un. Poliisi löysi sen edelleen riippumast­a saapuessaa­n rikospaika­lle.

Sitten Knight katkaisi Pricen pään erittäin terävällä veitsellä ja viipaloi osan Pricen pakaroista.

Keittiö oli viimeisen nöyryytyks­en tapahtumap­aikka. Pricen pää laitettiin kattilaan kasvisten kanssa ja keitettiin liedellä.

 ??  ??
 ??  ?? Ystävät ja perhe tunsivat John Pricen ” kunnon miehenä”. Tyttöystäv­ä Katherine Knight murhasi ja silpoi hänet.
Ystävät ja perhe tunsivat John Pricen ” kunnon miehenä”. Tyttöystäv­ä Katherine Knight murhasi ja silpoi hänet.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland