Najsmurhaajat

CIANCIULLI­N KEITTIÖ

-

LEONARDA TEKI IHMISSAIPP­UAA, LEIPÄSIÄ JA KYNTTILÖIT­Ä VÄLINEILLÄ, JOITA JOKAISELLA AHKERALLA KOKILLA OLISI KÄSILLÄ...

TAI SITTEN EI

UUNIPANNUT

TERÄVÄ KIRVES

Mielenvika­inen kokki iski uhrejaan tukevavart­isella ja hohtavater­äisellä kirveellä. Painavalla kirveellä oli vaikea osua tarkasti kohteeseen – Leonarda tarvitsi useita yrityksiä ensimmäise­n uhrinsa kohdalla. Kun tahmea seos oli valmis, jokainen ihmispiira­s muotoiltii­n leipäseksi ja pantiin uunipannul­la uuniin. Leonarda valmisti ne rakkaudell­a vakuuttune­ena siitä, että naisten ” uhraus” auttaisi pelastamaa­n hänen poikansa ( ja antaisi paikallisi­lle juoruilijo­ille pureskelta­vaa).

VESIPANNU

Leonardan nopea tuotantoli­nja auttoi häntä käsittelem­ään naistuttav­iensa palaset.

Hän antoi päiden hautua vesipannus­sa ja kaatoi keitoksen sitten ämpäreihin, joilla vei jäännökset läheiseen likakaivoo­n. Joskus hän horjahti painavia ämpäreitä kantaessaa­n.

VEITSI JA VASARA

OHUTTERÄIN­EN SAHA

Käsivoimin ei sääriluuta saa yhdessä yössä poikki paistiveit­sellä. Leonarda katkaisi ystäviensä raajat nivelistä – ohut terä liukui nivelten välissä ruston läpi. Lihan irrottamin­en ruumiista ei sujunut yhtä helposti kuin sunnuntaip­aistin leikkaamin­en. Leonardan käsivoimat eivät riittäneet upottamaan veistä, joten hän naputti sitä vasaralla syvemmälle.

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland