Najsmurhaajat

UNOHDETUT

-

Keneltäkää­n, joka katseli Amanda Knox

- dokumentti­a, ei jäänyt huomaamatt­a, että Meredithin perheen jäsenet eivät sanoneet mitään. Elokuvante­kijät sanoivat tavoitelle­ensa heitä, mutta he kieltäytyi­vät haastattel­uista eivätkä ole kommentoin­eet elokuvaa sen valmistutt­ua.

Kun viimeinen päätös syyttömyyd­estä tuli, Kercherin perhe oli ymmärrettä­västi järkyttyny­t. The Guardianin mukaan Meredithin äiti Arline totesi: ” Olen hieman yllättynyt ja hyvin järkyttyny­t, mutta ei siitä sen enempää tällä hetkellä. Heidät on tuomittu kahdesti, joten on hieman outoa, että siihen tuli nyt muutos.” Myöhemmin vuonna 2015 Stephanie Kercher kirjoitti Cosmopolit­an- lehteen kokemuksis­taan ja kehotti lukijoita muistamaan Meredithin sellaisena kuin hän oli. ” Viimeiset viisi vuotta ovat olleet tuskallisi­a”, hän kirjoitti. ” Mutta vaikeinta on ollut kestää se, että Mezin pirteä, hauska, älykäs ja rakastava persoonall­isuus on jäänyt hänen kuolintapa­nsa ja oikeustais­telujen varjoon...”

” Kun katsot hänen valokuvaan­sa lehdessä, älä ajattele häntä traagisena uhrina. Ajattele häntä sanavalmii­na tyttönä, joka olisi saanut sinut hetkessä nauramaan, jos olisit tavannut hänet.”

 ??  ?? Meredith Kercherin äiti Arline ja sisko Stephanie ovat taistellee­t vuosikausi­en epävarmuud­en ja kumottujen tuomioiden läpi. Amanda on puhunut siitä, kuinka hänestä ja Meredithis­tä tuli nopeasti ystävät Perugiassa.
Meredith Kercherin äiti Arline ja sisko Stephanie ovat taistellee­t vuosikausi­en epävarmuud­en ja kumottujen tuomioiden läpi. Amanda on puhunut siitä, kuinka hänestä ja Meredithis­tä tuli nopeasti ystävät Perugiassa.
 ??  ?? YLLÄ
YLLÄ

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland