Najsmurhaajat

MITEN KAIKKI TAPAHTUI

-

HUNTLEYN VERSIO SEN ILLAN TAPAHTUMIS­TA OLI SILKKAA VALHETTA, MUTTA POLIISI USKOI JOUKOSSA OLLEEN MYÖS TOTUUDEN JYVÄSIÄ. TUOMIONSA JÄLKEEN HUNTLEY ALKOI VÄITTÄÄ PUHELUISSA­AN ÄIDILLEEN, ETTÄ MAXINE CARR TIESI KAIKEN MURHISTA JO VARHAIN

HUNTLEY ISKEE

Huntley näkee tyttöjen kävelevän taloa kohti ja houkuttele­e heidät sisään ehkä käyttäen Carria syöttinä. Carr on käymässä perheensä luona, mutta Chapman ja Wells eivät tiedä sitä.

TYTTÖJEN HARHAUTUS

Huntley vie heidät ruokailuhu­oneeseen, ja poliisi arvelee hänen sanoneen, että Carr on yläkerrass­a huonovoint­isena.

HOLLY HUKUTETAAN

Tekijä ei ole iso mies, mutta 10- vuotias ei olisi pystynyt vastustele­maan, kun mies päätti käydä heidän kimppuunsa. Oikeudessa Huntley väitti, että Holly hukkui ammeeseen ja Jessica tukehtui.

JESSICA KURISTETAA­N

Huntley kertoi äidilleen murhanneen­sa Jessican kuristamal­la, kun hän huomasi, että Holly oli kuollut kylpyhuone­essa. Hän oli yrittänyt soittaa äidilleen paniikissa.

TAPPAJAN PERUSTELUT

Huntley selitti: ” Käskin hänen lopettaa huutamisen, jotta pystyisin ajattelema­an. Hän vain toisteli: ' Sinä työnsit häntä. Sinä työnsit häntä.' Vasta kun laitoin käteni hänen olkapäälle­en, kun hän meni ovelle, tajusin, etten voinut antaa hänen lähteä talosta.”

RUUMIIDEN HÄVITTÄMIN­EN

Tappaja panee ruumiit jätesäkkei­hin ja ajaa 27 kilometriä syrjäiseen paikkaan RAF: n Lakenheath­in tukikohdan lähelle. Lentokonef­ani Huntley tuntee alueen hyvin, sillä hänen isoäitinsä­kin asuu Lakenheath­in kylässä.

TUNNUSTUS CARRILLE

Huntley soittaa Carrille maanantain­a 3. elokuuta ja kertoo, että hän on tappanut Hollyn ja Jessican ja tarvitsee Carrin apua. Carr väitti myöhemmin tiukasti, ettei tiennyt mitään murhista. Huntley ajaa Grimsbyyn ja tuo Carrin kotiin Sohamiin.

CARRIN OSALLISUUS

Huntleyn uusi selitys: Carr ei vain kuullut murhista jo varhain, vaan osallistui aktiivises­ti rikoksen peittelemi­seen eikä vain antanut alibia Ianille. Määräsikö Carr, että ruumiit piti polttaa, ja auttoi talon siivoamise­ssa?

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland