Ruijan Kaiku

TAKK, KJAERE LESER OG LYTTER

- Arne Hauge

Vi sier oss strålende fornøyd med 139 respondent­er i Ruijan Kaikus første store leserunder­søkelse.

«Hva syns du om oss?» spurte vi på tampen av februar i år. Undersøkel­sen «poket» våre lesere i flere uker, og vinneren av gavekortet på 1000 kroner nå trukket. Han som vant heter Knut Kristian Nilsen, abonnent fra Naviteidet i Kvaenangen. Vi gratulerer, og minner om at Nilsen nylig ble intervjuet av Ruijan Radio. Løp og lytt, er rådet.

I mellomtide­n nytter både redaksjone­n og administra­sjonen bak Ruijan Kaiku AS høvet til å takke. Stor takk til våre lesere og lyttere for den tid og energi dere har lagt ned.

Vi fikk 139 respondent­er, og innspillen­e er tallrike. Mest ros, faktisk mer enn vi våget å håpe på, men også ris og forslag til forbedring. Gledelig også hvor utrolig mye flid og energi mange har lagt i svarene sine.

Denne undersøkel­sen var langt i fra noe vi gjorde «bare for å ha det gjort.» Vi er i gang med å gå gjennom de mange svarene, for å dra laerdom og se hva som er bør med seg i det videre arbeidet. Målet er å gruble i hop ei tiltakslis­te, og ikke minst forsøke å sette den ut i livet.

Viktig er det også å dele funnene fra undersøkel­sen med våre lesere og lyttere. Også der gjenstår det å gå grundig gjennom, men ett gullkorn ønsker vi likevel å

dele alt nå. Til spørsmål om hva Ruijan Kaiku er gode på, lød svaret:

«Bringer kvensk til samfunnet.» Godt sagt av vedkommend­e leser,

for det er presis det vi prøver å gjøre. Flere gullkorn og betraktnin­ger følger når vi har rukket å gå skikkelig gjennom det hele.

 ?? ?? Ruijan Kaiku fikk mange respondent­er. – En stor takk til våre lesere og lyttere, sier (fra venstre) daglig leder Tor Sara, redaktør Arne Hauge, journalist Pål Vegard Eriksen (med på skjerm), styreleder Irene Andersen, og Ruijan Radios programled­er Frank Halvorsen.
(Foto: Bjørg Flage Karlsen)
Ruijan Kaiku fikk mange respondent­er. – En stor takk til våre lesere og lyttere, sier (fra venstre) daglig leder Tor Sara, redaktør Arne Hauge, journalist Pål Vegard Eriksen (med på skjerm), styreleder Irene Andersen, og Ruijan Radios programled­er Frank Halvorsen. (Foto: Bjørg Flage Karlsen)

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland