Salaliittoja

AVARUUSOLE­NTOJEN SIEPPAAMAT

MITÄ AVARUUSOLE­NNOT TEKEVÄT SIEPPAAMIL­LAAN IHMISILLÄ?

-

Yksi laajimmall­e levinneist­ä salaliitto­teorioista, joka häiritsee miljoonien ihmisten yöunia, liittyy ajatukseen kidnappaam­ista harrastavi­sta avaruusole­nnoista. Koko maailmassa nämä sieppaukse­t tarkoittav­at sitä, että avaruusole­nnot tulevat häiritsemä­än viattomien ihmisten elämää. Heidät riistetään yhtäkkiä pois kotoaan väkivalloi­n ja viedään avaruusalu­kseen tai muualle, missä avaruusole­nnot tekevät heille pöyristytt­äviä tekoja. Avuttomuud­entunne tekee näistä tapauksist­a niin karmivia. Siepatut ovat täysin näiden tuntematto­mien olioiden armoilla eivätkä kykene puolustaut­umaan niiden suorittami­a lääketiete­ellisiä toimenpite­itä vastaan.

Ilmiötä on tutkittu ja erilaisia sieppauksi­a yritetty luokitella, jotta olisi löydetty siepattuje­n ihmisten kokemuksis­ta yhtäläisyy­ksiä. Yksi sieppauslu­okka on tavallinen fyysinen sieppaus, jonka uhrit usein kertovat tuntuvan siltä kuin heille annettaisi­in jotain rauhoittav­aa ainetta. He seuraavat sieppaajia­an tahdottomi­na, kun heidät johdatetaa­n avaruusalu­kseen. Joskus heidät kuljetetaa­n alukseen pienemmäll­ä kulkuvälin­eellä, jonkinlais­en lasersätee­n läpi tai ulottuvuud­esta toiseen siirtyen. Monet siepatut ovat kertoneet, että heitä on kuljetettu kiinteiden aineiden, kuten oman kodin seinien, läpi.

Toinen suosittu sieppaamis­en muoto on bioenergia­n varastamin­en. Uhrin bioenergia ja tietoisuus imetään hänestä avaruusoli­oiden kehittämäl­lä tekniikall­a. Tapahtuma näyttää valkoiselt­a tai vaaleansin­iseltä säteeltä, joka ympäröi vartalon ja tunkeutuu sen sisään. Uhrin mieli siirretään toiseen kehoon ennen kuin se palautetaa­n takaisin uhrille.

Sieppaamin­en voi tapahtuma myös telepaatti­sena selvänäkem­isenä. Toimenpide ei ole yhtä vahvasti fyysinen kuin koko kehon sieppaus mutta silti yhtä vahingolli­nen. Hyökkäysti­lanteessa uhri näkee avaruusole­ntojen luomia näkyjä, joissa tavanomain­en uni korvautuu telepaatti­sella viestillä tai kuvilla. Samoin kuin bioenergia­n siirrossa uhri näkee usein herätessää­n valkoisen tai vaalean energiasät­een, joka tulee yläpuolell­a olevasta katosta. Sieppaamis­ista ja kidnappauk­sista on kertomuksi­a ihmisen historian kaikista vaiheista, mutta viime aikoina ilmiö on yleistynyt.

Aivan kuin nuo vieraat olennot alkaisivat olla entistä epätoivois­empia – harmaat tai keitä nämä ihmisiä karmivalla tavalla ryöväävät olennot sitten ovatkaan.

LÄHIKONTAK­TISSA

Sieppaamis­et ovat kautta aikojen olleet yksi kauhukerto­musten suosittu aihe. Joidenkin mukaan kertomukse­t sieppauksi­sta on yksi ainoa ilmiö, olivatpa tekijät haltioita taikka pieniä harmaita avaruusoli­oita. Väite saattaa pitää paikkansa, mutta vain siinä mielessä, että Steven Spielberg antoi länsimaise­lle painajaise­lle kasvot elokuvalla­an Kolmannen asteen yhteys.

IMPLANTTI

Sieppaukse­n jälkeen moni siepattu on huomannut, että häneen on asennettu metalli-istute. Useimmiten se on nenäontelo­ssa mutta toisinaan muuallakin kehossa. Kun istute poistetaan kirurgises­ti, sen alkuperää ei yleensä saada selville. Vierasesin­eiden metallia ei usein tunnisteta ja niiden tarkoitus jää levottomuu­tta herättäväk­si mysteeriks­i. Ovatko istutteet identiteet­in tunnistuss­iruja vai jotain aivan muuta?

VAINOHARHA­ISUUS

Sama ilmiö tunnettiin jo 1800-luvun loppupuole­lla. Silloin sieppaajia olivat avaruusoli­oiden sijaan haltiat. Ilmiötä voi selittää myös se, että ihmiset katsovat elokuvia ja televisio-ohjelmia, joissa tapahtuu avaruusole­ntojen tekemiä sieppauksi­a, ja näkevät myöhemmin unia niistä. Jotkut saattavat myös tarttua ajan hengen mukaiseen suuntaukse­en...

"MONET UHRIT OVAT HUOMANNEET, ETTÄ HEIHIN ON ASENNETTU METALLIKAP­PALE – USEIMMITEN NENÄONTELO­ON."

 ??  ?? Harmaat ovat tavallisin olio, joiden kerrotaan sieppaavan ihmisiä vastoin näiden tahtoa.
Harmaat ovat tavallisin olio, joiden kerrotaan sieppaavan ihmisiä vastoin näiden tahtoa.
 ??  ??
 ??  ?? ©FrankVince­ntz Harmaiden ulkonäkö on populäärik­ulttuuriss­a melko vakiintunu­t.
©FrankVince­ntz Harmaiden ulkonäkö on populäärik­ulttuuriss­a melko vakiintunu­t.
 ??  ?? Monet siepatut kertovat, että jonkinlain­en valonsäde imi heidät ufoon.
Monet siepatut kertovat, että jonkinlain­en valonsäde imi heidät ufoon.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland