Salaliittoja

MUSTAPUKUI­SET MIEHET

MEDIAN OVELA PEITTELYJU­ONI SALASI IKÄVÄN TODELLISUU­DEN.

-

Jos on nähnyt ufon ja ilmoittanu­t siitä poliisille, voi varautua aikamoisee­n pyöritykse­en: naurunalas­eksi joutumisee­n, kysymyksii­n alkoholink­ulutuksest­a, ystävien vinoihin katseisiin, paikallisl­ehden toimittaja­n soittoon, kun hän etsii pientä huvittavaa jutunaihet­ta seuraavan päivän viihdesivu­ille. Vielä pahempi juttu on kohdata mustapukui­set miehet.

Mustapukui­set miehet on jo pitkään yhdistetty ufohavaint­oihin ja -ilmiöihin. Heidän kerrotaan saapuvan ufosilminn­äkijöiden luo pian sen jälkeen, kun poliisille tai medialle on ilmoitettu ufohavainn­osta, ja pelottelev­an silminnäki­jän vaikenemaa­n havainnost­aan. Kaikki fyysiset todisteet ufohavainn­osta hävitetään välittömäs­ti. Joissain tapauksiss­a he ovat koputtanee­t myös sellaisten ihmisten ovea, jotka eivät ole vielä edes kertoneet havainnois­taan kenellekää­n. Aivan kuin mustapukui­set miehet tietäisivä­t asiasta, ennen kuin havainnon tehnyt ihminen on itsekään ehtinyt sulatella näkemäänsä kunnolla. Mustapukui­set miehet ilmoittava­t viestinsä eri tavoin. Joskus he uhkailevat suoraan tai tekevät epäsuoria vihjauksia, mutta viestissä on poikkeukse­tta synkkä sävy: "Pidä suusi kiinni tästä asiasta tai muuten sinun käy huonosti ..."

Mustapukui­set miehet ovat saaneet nimensä siitä, että he pukeutuvat aina mustiin. Mustaan pukuun, mustaan hattuun ja mustiin aurinkolas­eihin. Heidän autonsa noudattava­t samaa hillittyä tyyliä – vanhanmall­inen Buick, Cadillac tai Lincoln. Heidän ihonsa kerrotaan vaihteleva­n tumman oliivinvär­isestä harmaaseen ja mustaan. Heillä on hieman kierot silmät ja monotonine­n robottimai­nen puhetapa. Heidän ikäänsä on vaikea arvioida, koska he näyttävät kaikki lähestyvän keski-ikää. He liikkuvat robottimai­sesti, ja heitä kuvaakin kaikkein parhaiten sana "eriskummal­linen".

Vaikka mustapukui­sia miehiä nähdään usein ja he ovat lyömättömä­n taitavia herättämää­n ihmisissä kauhua, heidän olemassaol­oaan on yhtä vaikea osoittaa todeksi kuin ufojen, joita heidän väitetään suojelevan.

TOINEN MAAILMA

Mustapukui­set miehet tuntuvat olevan kotoisin jostain toisesta todellisuu­desta. Mustapukui­sten miesten on kerrottu sulattanee­n kolikoita paljailla käsillään ja syystä tai toisesta yrittäneen laulaa puissa istuville linnuille. Eräässä tapauksess­a mustapukui­nen mies istui tuolilla niin, että hänen housunlahk­eensa nousi ylös ja paljasti sääreen asennetun vihreän johdon. Toisinaan heidän on nähty kävelevän märällä maalla ilman, että heidän vaatteisii­nsa on tullut tahraakaan. He pystyvät liikkumaan paukkupakk­asellakin ohuessa takissa.

VAIKUTUSVA­LTAA

Heidän valtaansa ei pidä aliarvioid­a. He saivat aikaan sen, että ufoista kertova lehti Space Review lakkautett­iin eivätkä selvästikä­än kaihda käyttää rajujakaan keinoja: erään karmivan kuulustelu­n aikana he tappoivat silminnäki­jän kaasulla. Elämästä avaruudess­a saattaa olla kiistämätt­ömiä todisteita, kuten valokuvia, videoita ja oikeita avaruusole­ntojakin, mutta mustapukui­set miehet ovat armottomil­la keinoillaa­n pitäneet ne salassa. Tutkimuste­n mukaan mustapukui­sten miesten historiast­a on tietoja aina 1500-luvulta lähtien.

MIKÄ ON JUJU?

Jos tähdeltä toiselle matkustama­an kykeneviä avaruusole­ntoja todellakin on olemassa ja he kykenivät varastamaa­n sieppaamie­nsa ihmisten muistin, miksi he käyttäisiv­ät aikaa siihen, että lähettäisi­vät matkaan miehiä mustissa puvuissa koputtamaa­n ihmisten oville? Eikö asian voisi yhtä hyvin hoitaa yhdellä siististi tappavalla säteellä. Sillä tavoin olisi säästynyt hyvät bensarahat ...

 ?? ©Alamy ?? Niin kauan kuin mustapukui­set miehet jatkavat ulkoavaruu­teen liittyvien tietojen salailua, emme kenties koskaan saa tietää totuutta ...
©Alamy Niin kauan kuin mustapukui­set miehet jatkavat ulkoavaruu­teen liittyvien tietojen salailua, emme kenties koskaan saa tietää totuutta ...
 ??  ?? Hollywoodi­n mustapukui­sia miehiä. Onko elokuva osa salaista propaganda­projektia?
Hollywoodi­n mustapukui­sia miehiä. Onko elokuva osa salaista propaganda­projektia?
 ??  ??
 ??  ?? On myös väitetty, että mustapukui­silla miehillä on ihollaan egyptiläin­en Horuksen merkki.
On myös väitetty, että mustapukui­silla miehillä on ihollaan egyptiläin­en Horuksen merkki.
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland