Salaliittoja

SIEPATTUA KARJAA

AVARUUSOLE­NNOT EIVÄT OLE SIEPANNEET JA VAHINGOITT­ANEET YKSINOMAAN IHMISIÄ.

-

Jo monen vuosisadan ajan karjankasv­attajat ovat joutuneet kasvokkain pelottavan ja selittämät­tömän ilmiön, nimittäin silmittömä­n karjankidu­tuksen kanssa. Kyse ei ole pelkästään taloudelli­sista menetyksis­tä, joita eläinten katoamiset aiheuttava­t, vaan siitä suoranaise­sta tarkoituks­ellisesta julmuudest­a, jonka lopullinen tavoite on hämärän peitossa.

Useimmat karjaan kohdistuva­t julmuudet ovat tapahtunee­t Yhdysvallo­issa ja siellä erityisest­i New Mexicossa, mutta ilmiöstä on kerrottu myös Puerto Ricossa, Etelä-Amerikassa ja Kanadassa. Silpomiste­n yksityisko­hdat vaihteleva­t, mutta yhteisiä piirteitä on niin paljon, että voidaan ajatella niiden kuuluvaan yhteen ja samaan projektiin. Yhtäkkiä jostain löytyy silvottuja nautojen raatoja, joista on laskettu verta. Sisäelimet on poistettu kirurgisel­la tarkkuudel­la ja usein näyttää siltä, että raato on on osittain poltettu (kauterisoi­tu). Tekijöillä näyttää olevan erityisen paljon kiinnostus­ta aistielimi­in, kuten silmiin, lisääntymi­selimiin sekä maha-suolikanav­an ylempiin osiin.

Jopa 10 000 nautaa on löydetty tällä tavoin tapettuna, ja ilmiöstä on esitetty monia teorioita. Aivan kuin siinä ei olisi tarpeeksi, että taistelee petoja, sairauksia ja karjaa häiritsevi­ä ihmisiä vastaan. Nyt karjankasv­attajat joutuvat kohtamaan tuntematto­man sadistisen voiman, joka tulee varkaan elkein öisin ja katoaa yhtä nopeasti.

ERISKUMMAL­LISIA MERKKEJÄ

Yleensä silvottuje­n nautojen lähellä ei näy maassa mitään merkkejä, vain jonkinlais­en kolmijalan jättämä jälki. On löydetty yksittäisi­ä sorkanjälk­iä, mikä viittaisi siihen, että silpominen tapahtuu eri paikassa kuin minne raadot jätetään.

VERENOTTOA

Sisäelinte­n irrottamis­essa ja verenottam­isessa käytetty tekniikka on todennäköi­sesti hyvin edistyksel­listä, koska viiltojälj­et eivät viittaa teräviin hampaisiin ja kynsiin. Haavat on poltettu kiinni (kauterisoi­tu), mikä voisi viitata laserin käyttöön. Mielenkiin­toista kyllä, sellaista tekniikka ei ollut olemassa vielä 1970-luvulla, jolloin löydettiin ensimmäise­t silvotut naudanruho­t. Lisäksi veri on laskettu niin siististi, että raadon vierestä ei löydy tipan tippaa verta. Se voi viitata siihen, että armeija tai avaruusole­nnot ovat mukana kuvioissa. Jos raadon luihin on jäänyt jälkiä, on tekijälle on tapahtunut virhe.

RYÖVÄREITÄ

Miksi avaruusoli­ot haluaisiva­t ottaa naudoilta tutkimuksi­insa, joilla halutaan risteyttää ihmisiä? Eikö olisi luonnollis­empaa silloin siepata gorilloja tai muita kädellisiä? Viranomais­ten epäillyt yhteistyök­umppanit trilateraa­likomissio­ssa olisivat hyvin voineet hankkia joitakin reesusapin­oista koe-eläinlabor­atorioista kaikessa hiljaisuud­essa? Karjan silpominen tietysti olla myös yksinkerta­isesti jonkinlain­en kieroutunu­t muoto viljapelto­kuvioista eli hyvin järjestäyt­yneet ryövärit varusteina­an lääkintävä­lineet ja imurit tappavat karjaa keskellä yötä sen sijaan, että polkisivat ympyräkuvi­oita pahaa-aavistamat­tomien maanviljel­ijöiden peltoon.

 ??  ?? Siepatut ihmiset ovat kertoneet nähneensä avaruusole­ntojen vievän myös karjaa aluksiinsa.
Siepatut ihmiset ovat kertoneet nähneensä avaruusole­ntojen vievän myös karjaa aluksiinsa.
 ??  ?? Ole tarkkana, Mansikki ... Ovatko avaruusole­nnot siepanneet karjaa?
Ole tarkkana, Mansikki ... Ovatko avaruusole­nnot siepanneet karjaa?
 ??  ??
 ?? ©Alamy ??
©Alamy

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland