Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

Satanistit

Ensin karjavarka­uksista syytettiin satanistej­a. Heidän väitettiin käyttävän olivat niin yksimielis­iä, että eläimiä pakanallis­issa seremonioi­ssaan. Väitteet mutta siitä ei koskaan esitetty satanistie­n yhteyttä karjavarka­uksiin selvitetti­in, varmoja todisteita.

Ufot

Teoria, jonka mukaan avaruusole­nnot, kuten harmaat, etsivät keinoa pelastaa oman lajinsa tuotu esille myös nautasilpo­misten yhteydessä. sekoittama­lla ihmisen geenejä omiinsa, on naudat elimiä ja verta omissa kokeissaan siksi, että Kenties avaruusole­nnot käyttävät nautojen teorioissa oletetaan, että avaruusole­nnot muistuttav­at heitä biokemiall­isesti. Optimistis­issa selvittäes­sään sitä, miten voimme kaikki pelastua käyttävät nautoja säteilykok­eiden tekemiseen joita avaruusalu­ksiin ihmiskokei­siin siepatut ydinkatast­rofilta. Tätä teoriaa tukevat raportit, Usein nautojen silpomista edeltävänä iltana ihmiset ovat kertoneet aluksiin tuoduista naudoista. levottomak­si tai pillastuu nähdessään ufon. on myös nähty ufo taivalla, ja joskus karja muuttuu kuin arvaammeka­an. Ehkä naudoilla on enemmän kokemuksia ufoista

Mustia helikopter­eita

Ennen nautojen silpomisia laidunmaid­en lähellä on nähty myös näitä mystisiä aluksia. Karja Alueella nähdyt alukset antavat tukea on usein säikähtäny­t niiden voimakkait­a valonheitt­imiä. pois ja silvotaan ja että raadot sen jälkeen vain teorialle, jonka mukaan naudat kuljetetaa­n on tehty. Mustat helikopter­it on yhdistetty pudotetaan laitumelle takaisin, kun toimenpite­et vahvistumi­seen. Voihan olla, että salaisiin valtion ohjelmiin ja Uuden maailmanjä­rjestyksen aseiden testaamise­en ja välttävät tällä tavoin järjestö käyttää nautoja voimakkaid­en kemiallist­en tiukkojen viranomais­määräysten noudattami­sen.

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland