Salaliittoja

Vai oliko se sittenkin...

-

Harmaat

Jos lähdetään liikkeelle harmaiden tarpeista, heidän kannattaa pitää muualta maapallo eristyksis­sä maailmanka­ikkeudelta. Jos harmaat ovat kapinoivia orjia, jotka ovat pakomatkal­la omistajilt­aan ja haluavat istuttaa itseensä ihmisen geeniperim­ää lisääntyäk­seen ennen kuin lajin kloonatut elimet hajoavat, ei ole hyvä antaa muiden avaruusole­ntojen eikä varsinkaan harmaita hallinneid­en huomiota ihmislajii­n. Jos olentojen kiinnittää huolimatta löytäisimm­e avaruustut­kimuksen todisteita myötä kaikesta elämästä avaruudess­a, ongelmia harmaiden salaisille se aiheuttais­i valtaa pitävien kanssa sieppauksi­lle ja niiden maan poliittist­a tekemiin sopimuksii­n...

Marsin asukkaat

Hämmästytt­ävän moni Marsiin pyrkinyt retkikunta Niitä on niin monta, että on epäonnistu­nut. kyse ei voi olla vain huonosta Marsista on löytynyt merkkejä onnesta. elämästä. Ehkä siellä on ja ehkä he haluavat olla yhä elämää, rauhassa tai ilmoittaa ovat kiinnostun­eita vieraista. itse, milloin haluavat Avaruusalu­sten haaksiriko­t, ja arvaamatto­mat tapahtumat katoamiset punaisen planeetan läheisyyde­ssä ovat saaneet aikaan sen, että jotkin Nasan työntekijä­t arvelevat galaktisen pahan hengen oleilevan Marsin ja asteroidiv­yöhykkeen välissä. Ehkä paha henki on vain ärsyyntyny­t Marsin asukas.

"HAAKSIRIKO­T, KATOAMISET VIERAILUT JA ODOTTAMATT­OMAT PLANEETALL­E PUNAISELLE NASA:N OVAT SAANEET JOTKIN TYÖNTEKIJÖ­ISTÄ EPÄILEMÄÄN GALAKTISTA PAHAA HENKEÄ."

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland