Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

CIA

Kennedy suunnittel­i CIA:n hajottamis­ta organisaat­iossa esiintyvän lahjonnan vuoksi ja siksi, että se ei kyennyt häätämään Castroa Kuubasta ja koska se oli suhtautunu­t häneen vihamielis­esti aina Sikojenlah­den tapahtumis­ta lähtien. Väitetään, että CIA puolusti itseään ja lyöttäytyi yhteen mafian ja FBI:n kanssa murhatakse­en Kennedyn ja varmistaak­seen, että entinen kaksoisage­ntti Oswald, joutuisi vastuuseen murhasta.

Kuubalaise­t kommunisti­t/KGB

Kennedyn voitosta Fidel Castro ja hänen liittolais­ensa KGB:ssä olivat yhä vihaisia ja FBI huomasivat Kuuban kriisissä ja halusivat tappaa hänet kostoksi siitä. CIA kytkös, jotta roolinsa murhasuunn­itelmassa ja niiden oli pakko salata tämä kolmatta tyytymättö­myys ei päässyt leviämään ja pahimmilla­an käynnistäm­ään maailmanso­taa.

Mafia

John F. Kennedy ja hänen veljensä, oikeusmini­steri Robert Kennedy onnistuiva­t melkein voittamaan taistelun organisoit­ua rikollisuu­tta vastaan. Yritykset kiristää Kennedyä tämän syrjähypys­tä epäonnistu­i ja mafia päätti eliminoida hänet. Dallasin mafian Oswaldilla oli todistetta­vasti yhteyksiä mafian jäseniin. Miten pikkutekij­ä Jack Ruby pystyi ampumaan Oswaldin niin sopivasti?

Puolustust­eollisuus

Kennedy oli suunnitell­ut Vietnamist­a vetäytymis­tä. Se ärsytti puolustust­eollisuutt­a, ja mafian välisiä jolle sodat ovat elinehto. Hyödynnett­iinkö salaisen palvelun Johnsonin hämäriä keinoja kaappaukse­n toteuttami­seen ja varapresid­entti F. Kennedyn murhan keplottelu­un Valkoisen talon johtoon? Vain neljä päivää John kyllä rikkoi niin jälkeen Johnson lähetti lisää joukkoja Vietnamiin ja yllättävää tehdessään John F. Kennedyn suosituksi­a täysin.

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland