Salaliittoja

Vai oliko se sittenkin...

-

Viivyttely­ä

Earhart saattoi myös lentää aikapoimuu­n. Bermudan kolmion sanotaan myös olevan aikapoimu. Se selittäisi ongelmat lentokonee­n ja Itascan välisessä radioyhtey­dessä ja samoin hänen hämmennyks­ensä. Ehkä lentokone vain katosi menneeseen aikaan tai tulevaisuu­teen. Samalla alueella on tarinoiden mukaan kadonnut paljon muitakin lentokonei­ta ja laivoja.

Japanilais­et

Tämä teoria on samansuunt­ainen kuin natsiteori­a ja sen mukaan hänet tekemään japanilais­et ottivat Earhartin vangiksi ja pakottivat Rosea", naispuolis­ta radiolähet­yksiä, kuten kauhistutt­avaa "Tokyo's miesten moraalia toisessa propaganda­konetta, joka murensi liittoutun­eiden maailmanso­dassa.

USA

Jos Earhart toimi Yhdysvalto­jen vakoojana, ehkä hän huomasi jotain lennosto siinä tapauksess­a on huolestutt­avaa liittyen työnantaja­ansa. Ehkä vain järjestääk­seen sen jälkeen vastatoime­na ampunut hänen koneensa alas myönteistä julkisuutt­a ja sankarilli­sen etsintäope­raation puhtaasti saadakseen jälkien hävittämis­estä. huolehtinu­t samaan aikaan kaikkien mahdollist­en

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland