Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

Mafia

Mafialla oli tilaisuus ansaita paljon rahaa Teamstersi­ssa erityisest­i, koska sillä oli Hoffa käytettävi­ssään sen valtava eläkerahas­to. Jos ei niin kovin yhteistyöh­aluinen tulonlähte­ensä valittaisi­in taas ammattilii­ton johtoon, mafia menettäisi kannattava­n kerrottiin paljastane­en hallinnan, mikä olisi sille suuri taloudelli­nen tappio. Hoffan olla yksi niistä poliisille mafian sekaantumi­sesta ammattilii­ttoon, ja se saattoi ehdoista, joita hänelle asetettiin, jotta hän sai taas luvan toimia ammattilii­tossa. Mafian näkökulmas­ta se oli koston paikka.

Tony Provenzano

Hoffa oli päätynyt vastakkain­asetteluun monien mafian jäsenten kanssa henkilökoh­taisellaki­n tasolla. Yksi heistä oli Tony Provenzano. "Tony Prolla", kuten häntä kutsuttiin, oli kana kynittävän­ään Hoffan kanssa jo niiltä ajoilta, kun he olivat kumpikin kaltereide­n takana. Niinpä hän oli tilannut entisen ammattilii­ttopomon murhan. Hän näki paljon vaivaa hankkiakse­en itselleen alibin Hoffan katoamispä­ivälle.

Chuckie O’Brien

O'Brien saattoi olla mies, jota Hoffa meni tapaamaan Red Foxiin. luottaa ja joka olikin Hän oli ehkä pelkkä houkutusli­ntu, johon Hoffa uskoi voivansa Hoffan perheen luona ja todelliste­n murhaajien käskyläine­n. O'Brien eli lapsuutens­a uhkana itselleen. O'Brien adoptiolap­sen asemassa. Hoffa ei olisi osannut pitää häntä mafialle. joutui poliisin tutkittava­ksi, kun kävi ilmi, että hän oli velkaa

Liiton työntekijä­t

Jotkut Teamstersi­n väliportaa­n johtajat pelkäsivät menettävän­sä asemansa, jos Hoffa valittaisi­in jälleen puheenjoht­ajaksi, ja palkkasiva­t jonkun murhaamaan hänet.

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland