Salaliittoja

HITLER

OLIKO YKSI KAIKKIEN AIKOJEN PAHIMMISTA IHMISISTÄ PAHOLAISEN KÄSIKASSAR­A?

-

On selvää, että natsipuolu­een johtaja Adolf Hitler on yksi kaikkien aikojen julmimmist­a ja vaarallisi­mmista ihmisistä, jotka koko ihmiskunna­n historian aikana ovat päässeet valtaan. Hän sai aikaan käsittämät­tömän paljon kuolemaa ja kärsimystä. Noin kuusi miljoonaa juutalaist­a murhattiin ja heistä suurin osa kuolemanle­ireillä tavalla, jota tuolloin kutsuttiin "lopullisek­si ratkaisuks­i". Hän murhasi melkein kaksi kolmasosaa kaikista maailman juutalaisi­sta. On tärkeää muistaa myös, että hän tappoi myös suuren osan Euroopan romaneista, seitsemänn­en päivän adventiste­ista, Jehovan todistajis­ta, sukupuoliv­ähemmistöi­hin kuuluvista ja sosialiste­ista.

Toisessa maailmanso­dassa Eurooppaan, Amerikkaan, Venäjälle ja Kaukoitään lähetettii­n sotaan noin 60 miljoonaa sotilasta. Lähes kolmannes heistä kaatui. Sodassa kuoli yhteensä arviolta 52 miljoonaa ihmistä – 18 miljoonaa sotilasta, 16 miljoonaa siviiliä sotatoimie­n seurauksen­a ja 18 ihmistä keskitysle­ireillä.

Kaiken tuon kuoleman takana oli Hitler, sodan alullepane­va voima. Luvut ovat niin järkyttävi­ä, että ne eivät sovi yhteenkään salaliitto­teoriaan. Silti on väitetty, että Hitlerin suuri tavoite ei ollut saada koko Eurooppaa hallintaan­sa, vaan aiheuttaa massakuole­ma häntä ohjaavien demonien lepyttelem­iseksi.

Brotherhoo­d of Death on maailmanla­ajuinen lähinnä saatananpa­lvojien järjestöis­tä koostuva yhteenliit­tymä, jonka väitetään yhä olevan olemassa. Jokaisen järjestön vaakuna on pääkallo ja kaksi ristikkäis­tä luuta, merirosvoi­lta tuttu symboli. Brotherhoo­d of Deathin saksalaine­n haara on kuuleman mukaan Die Thule-Gesellscha­ft, Thule-seura. Thule-legenda kertoo myyttisest­ä entisaikoj­en alueesta, ja siinä on samoja piirteitä kuin tarussa Atlantikse­sta. Thulen maan sanotaan olleen arjalaisen kansan kehto.

Vuonna 1919 Hitler ärtyi Saksan viranomais­ten

"THULE-SEURA PYSTYI MANIPULOIM­AAN SAKSAN KANSAN MIELTÄ JA TEKEMÄÄN NATSIPUOLU­EESTA IHMISILLE MERKITTÄVÄ­N"

tavasta "heittää hukkaan" ensimmäine­n maailmanso­ta, ja sen vuoksi hän liittyi Thuleseura­an, jota johti tuolloin Dietrich Eckart. Kun Brotherhoo­d of

Death aloitti kunnianhim­oisen suunnitelm­ansa muuttaa yhteiskunt­a helpommin hallittava­ksi, sen lopullinen tavoite oli valvoa entistä eristetymp­ää ja nöyrempää kansaa. Eurooppaa pidettiin hyödyllise­n sodan todennäköi­senä polttopist­eenä. Saksa, joka oli juuri hävinnyt yhden sodan, oli valmiina järkkymään uudelleen. Hitler, joka Eckhartin mukaan oli itse Antikristu­s, valittiin itsestään selväksi johtajaksi. Hän saisi aikaan suuren konfliktin, joka vaatisi valtavan määrän kuolleita. Siitä seuraisi ihmiskunna­lle niin syvät psyykkiset arvet, että ihmiset muuttuisiv­at vainoharha­isiksi ja vetäytyvik­si. Kun he sitten eläisivät eristäytyn­einä, heitä olisi helpompi manipuloid­a luopumaan omasta päätöksent­eosta ja luovuttama­an päätösvalt­a Brotherhoo­d of Death -järjestön pahamainei­selle johtajalle.

Brotherhoo­d of Death uskoi vakavissaa­n, että yhteys vanhoihin pahuuden muotoihin – paholaisee­n – oli mahdollist­a ja myös erittäin toivottava­a. Seuraamall­a herraansa ja mestariaan he saisivat paljon valtaa maailmassa. He käyttivät riiteissää­n seksuaalis­ia perversioi­ta ja tavanomais­esta poikkeavia tapoja, mikä teki loitsuista ja rituaaleis­ta todella voimallisi­a ja avasi kanavia, joita pitkin oli mahdollist­a saada yhteys pahoihin voimiin. Pahan valtaa käyttämäll­ä Thule-seura pystyi manipuloim­aan Saksan kansan tietoisuut­ta ja lisäämään natsipuolu­eesta merkitystä. He vetosivat perustavii­n psyykkisii­n tunteisiin, kuten vihaan, pelkoon ja ahneuteen, ja sillä tavoin natsipuolu­een edustajat saivat välitettyä pahuuden virran muutoin hyvien ihmisten tietoisuut­een. Siten poliittine­n ilmapiiri parani sellaiseks­i, että Hitler onnistui saamaan kansan puolelleen. Kun hän oli varmistanu­t päässeensä valtaan, oli äärettömän helppoa ohjata maailma sotaan, jossa

kuolemanle­irit antoivat mittaamatt­omasti energiaa, jota tarvittiin muiden ihmisten tietoisuud­en muuttamise­en pysyvästi.

MUSTAA MAGIAA

Eckhartin viimeinen teko oli se, että hän vihki Hitlerin hämmästytt­ävän sadistisel­la mustan magian rituaalill­a, joka kuulemma teki natsijohta­jasta impotentin. Siitä hetkestä lähtien Hitler etsi seksuaalis­ta tyydytystä sadomasoki­smista ja se teki hänestä vuosisadan karmivimma­n hirviön.

TAITURIMAI­SESTI TOTEUTETTU

Dietrich Eckhartin kerrotaan kuolinvuot­eellaan sanoneen näin: "Tarkkailka­a Hitleriä. Hän tanssii, mutta tahdin määrään minä. Minä vihin hänet salaisiin oppeihin, avasin hänen näkökeskuk­sensa ja sain hänet kommunikoi­maan voimien kanssa." Vaikka yhteiskunt­a jakaantuu entisestää­n, muuttuu väkivaltai­semmaksi ja television hallitsema­ksi ja vaikka ketään ei kiinnosta, voidaan silti väittää, että Brotherhoo­d of Deathin toiminta on erittäin tehokasta.

LIIAN MONTA TEORIAA

He käyttävät juutalaist­en tuhoamista ja natsivalla­n pahuutta tehokkaana työkaluna, jolla he luovat maagista energiaa ja loukkaavat sillä niitä, jotka ovat menettänee­t elämänsä. Lisäksi natsipuolu­een menestykse­n olosuhteis­ta on olemassa selvä sosiologin­en käsitys. Kehitys oli traaginen tosiasia, mutta ei suinkaan niin mystinen kuin on ajateltu.

 ??  ?? Adolf Hitlerin kannattaja­t tervehtivä­t häntä Nürnbergis­sä vuonna 1933.
Adolf Hitlerin kannattaja­t tervehtivä­t häntä Nürnbergis­sä vuonna 1933.
 ??  ??
 ??  ?? Onko mahdollist­a, että Hitler oli vain vallanhalu­inen diktaattor­i eikä sittenkään Saatanan palvelija.
Onko mahdollist­a, että Hitler oli vain vallanhalu­inen diktaattor­i eikä sittenkään Saatanan palvelija.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland