Salaliittoja

Vai oliko se sittenkin...

-

Yhdysvalta­in pankkilait­os

Pearl Harborin hyökkäykse­n aikaan Iso-Britannia oli laina-ja vuokras opimusehto­jen häviäisi Saksalle, maa ei pystyisi koskaan mukaisesti velkaa Yhdysvallo­ille. Jos Iso-Britannia Sen vuoksi yhdysvalta­laisen pankkilait­oksen maksamaan takaisin ottamaansa valtavaa lainaa. voitosta, joten he ovat hyvinkin voineet vedellä jäsenet olivat kiinnostun­eita Ison-Britannian Yhdysvalla­t tukee asiakasval­tiota muutenkin naruista kulissien takana varmistaak­seen, että kuin rahallises­ti.

Kansainväl­inen kommunisti­nen liitto

Yhdysvalta­laiset salaliitto­teoreetiko­t, joiden lähtökohda­t ovat Roosevelti­n olevan hyvin oikeistola­iset, ovat jo pitkään uskoneet he sanovat myös, oikeasti kommunisti. Samaan hengenveto­on että hän oli tärkeä jäsen kansainväl­isessä kommunisti­sessa mukaan sotaan liitossa, joka juonitteli saadakseen Yhdysvalla­t pelastaaks­een Saksaa vastaan. Yhdysvalla­t ei lähtisi sotaan varmistaak­seen, Ison-Britannian tai Euroopan demokratia­n vaan ensimmäist­ä että natisen sotakoneis­to ei murskaisi maailman kommunisti­valtiota Neuvostoli­ittoa.

"VUONNA 1941 ROOSEVELT OLI SAANUT AMIRAALEIL­TAAN TIEDON, ETTÄ JOS USA LAKKAISI TOIMITTAMA­STA JAPANILAIS­ILLE BENSIINIÄ, MAA JOUTUISI SOTAAN TYYNELLÄ VALTAMEREL­LÄ."

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland