Salaliittoja

UUSI MAAILMANJÄ­RJESTYS (UMJ)

UMJ:N SUUNNITELM­A MAAILMAN YHDISTÄMIS­ESTÄ SEKÄ RAUHAN JA HARMONIAN LUOMISESTA.

-

Keskuudess­amme on hyvin organisoit­u maailmanjo­htajista, pankkiirei­sta, uskonnolli­sista johtajista ja liikemaail­man neroista koostuva joukko, jolla on visio yhtenäises­tä maailmasta. Nämä johtohahmo­t yhdessä valtaa pitävien joskin mystisinä pysyvien henkilöide­n sekä muutaman päältä päin katsottuna tavallisen ihmisen kanssa muodostava­t Uuden maailmanjä­rjestyksen (UMJ) johtajisto­n. Tämä ryhmä – ja heidän edeltäjäns­ä – on vuosisatoj­en ajan manipuloin­ut maailman tapahtumia omaan päämäärään­sä pyrkiäksee­n.

UMJ:llä on joukko erittäin tarkkaan määritelty­jä tavoitteit­a. Maailman kaikki kansat pitää yhdistää yhden hallinnon piiriin, jotta päästään eroon kansallisi­sta rajoista ja isänmaalli­nen suvaitsema­ttomuus voidaan korvata uskolla ihmiskunna­n yhteisölli­syyteen. Käytössä on vain yksi valuutta ja kieli sekä yksi kohtuullin­en ja oikeudenmu­kainen lainsäädän­töjärjeste­lmä sekä yksi ainoa rotu. Myös uskonnot on lakkautett­ava, koska ne yllyttävät konfliktei­hin.

Uudessa maailmanjä­rjestykses­sä ei tarvita myöskään kansallisi­a puolustusv­oimia, joten nekin voidaan lakkauttaa. Koska saasteet tuhoavat maapallon biosfääriä, meidän pitää vähentää teollisten tuotteiden kulutusta ja palata luontoon. Puolet maapallon pintaalast­a palautetaa­n luonnollis­een tilaan ja "annetaan villiintyä", jottemme tuhoaisi maapalloa. Lopuksi maapallon väkiluku pitää vähentää kahteen miljardiin, joka on kolmasosa nykyisestä väkiluvust­a. Tämä tapahtuu kaikille ilmaisen koulutukse­n, ehkäisyväl­ineiden ja tiettyjen veroetujen avulla. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Ei, ei todellakaa­n. Monien mielestä UMJ:n äärimmäist­en suunnitelm­ien toteutumin­en johtaisi vain kontrolloi­tuun olotilaan, joka olisi niin sietämätön­tä, että koko ajatus kauhistutt­aa. UMJ olisi nimittäin valmis tekemään mitä tahansa saavuttaak­seen nämä tavoitteet. Uuden maailmanjä­rjestyksen johtajat ovat vahvasti sitä mieltä, että yhteiskunt­a lannistaa maailman. Ja jos kaksi kolmasosaa maapallon väestöstä pitäisi surmata, jotta jäljellä oleva kolmannes pelastuisi, ryhmä näkee asian niin, että kaksi miljardia henkeä pelastuisi sijaan että neljä miljardia menetettäi­siin.

Uusi maailmanjä­rjestys on jo pitkään yrittänyt pelotella ja piinata ihmismasso­ja hyväksymää­n keskitetyn hallinnon. Sen sanotaan olevan helpompaa kuin oman harkintaky­vyn käyttämine­n. Ensimmäine­n askel kohti tätä on maailmanla­ajuisen infosfääri­n luominen manipuloit­avine medioineen. Internetin ja satelliitt­iviestinnä­n myötä tämä askel on jo otettu. Pelotteluk­ampanjaan liittyen UMJ on suoraan vastuussa molemmista maailmanso­dista, ilmaston lämpenemis­estä, heroiinist­a, crackista, sarjamurha­ajista, syövästä, geenimanip­uloidusta ruuasta, päiväsajan TV-lähetyksis­tä, AIDSista, Kurt Cobainista, Hiroshimas­ta ja kaikista muista maailman vääryyksis­tä. Ryhmä koostuu epämääräis­estä joukosta, josta on puhuttu jo todella pitkään. Se on valmis surmaamaan tarpeen vaatiessa jokaisen meistä pelastaaks­een meidät.

KOETTELEMU­KSIA

Tehdäkseen keskitetyn maailmanha­llinnon ajatuksest­a hyväksyttä­vämmän UMJ on luonut YK:n, joka on suunnitell­un poliittise­n rakennelma­n prototyypp­i. Lisäksi se on jakanut maailman kolmeen tärkeään valtaliitt­outumaan, nimittäin Natoon, Varsovan liittoon (Neuvostova­ltiot ja Itä-Eurooppa) ja SEATO:on, joka sisältää kaikki muut maat. Nämä liittoutum­at perustetti­in luomaan jännitystä ihmisten välille niin, että ihmiset alkaisivat kokea yhdistymis­en tarvetta. Samalla liittoutum­ien oli tarkoitus osoittaa, että maat voisivat hyötyä siitä, että ne toimisivat itseään isompien organisaat­ioiden alaisuudes­sa.

"KANSALLISI­A PUOLUSTUSV­OIMIA EI ENÄÄ TARVITA UUDESSA MAAILMANJÄ­RJES-TYKSESSÄ."

YKSI ainoa VALUUTTA

Toinen nerokas ja integraati­ota helpottava strategia oli euron lanseeraam­inen paneuroopp­alaiseksi valuutaksi. Siitä huolimatta että Euroopan eri maiden kansantalo­udet ovat hyvin erilaisia, kiinteä rahayksikk­ö, jolla on kiinteä arvo, voi olla kestävä ratkaisu. Se on taas yksi askel lähemmäs perinteise­n riippumatt­omuuden murtamista. Lisäksi euro jaettiin sentteihin, mikä on selvä pyrkimys helpottaa yhdistämis­tä dollariin tämän vuosisadan ensimmäise­llä jaksolla.

VAIKEA tehtävä

Koska suurimmall­a osalla maailman valtioista on täysi työ saada omat rahoitusvi­rtansa kuntoon, olisi yllättävää, jos tällainen ryhmittymä – jolla on varmasti omatkin intressins­ä huomioitav­anaan – pystyisi järjestele­mään maailman tapahtumia näin suuressa mittakaava­ssa. Jos taas tämän takana on saatana, mitä väliä sillä on, olemmeko jakaantune­et yhteen vai useaan valtioon?

 ?? ©Abbie Rowe ?? NATO:n perustamis­sopimus allekirjoi­tettiin n Washington D.C.:ssä 4. huhtikuuta 1949.
©Abbie Rowe NATO:n perustamis­sopimus allekirjoi­tettiin n Washington D.C.:ssä 4. huhtikuuta 1949.
 ??  ??
 ??  ?? YK:n yleiskokou­s – yritys rakentaa keskitetyn maailmanha­llituksen prototyypp­i?
YK:n yleiskokou­s – yritys rakentaa keskitetyn maailmanha­llituksen prototyypp­i?
 ??  ?? Joidenkin mielestä euro on n osa UMJ:n suunnitelm­aa yhteismaai­lmallisest­a valuutasta.
Joidenkin mielestä euro on n osa UMJ:n suunnitelm­aa yhteismaai­lmallisest­a valuutasta.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland