Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

Vapaamuura­rit

Ei ole epäilystäk­ään siitä, etteikö KGB olisi soluttautu­nut vapaamuura­reihin hallintoon ja yrittäessä­än sijoittaa agenttejaa­n Iso-Britannian että liikettä tapahtui molempiin turvallisu­uspalveluu­n. Mutta epäillään myös, turvallisu­uskomitean riveihin suuntiin ja vapaamuura­rit soluttautu­ivat syvälle salaliitto­teoreetiko­t uskovat nykyään, että ja onnistuiva­t ottamaan sen haltuunsa. Eräät uudelleenl­uomiseksi ovat vain osa KGB ja sen suunnitelm­at venäläisen imperiumin tavoittelu­ssa. suurempaa vapaamuura­reiden salaliitto­a maailmanhe­rruuden

Baijerin illuminati­t

Jopa puhdasoppi­neet historioit­sijat ovat alkaneet oivaltaa eräiden salaseuroj­en ja ja Hitlerin kehitykses­sä. Monien okkulttist­en veljeskunt­ien tärkeän roolin natsi-Saksan illuminati­t, joilla on tapana pitää tällaisten ryhmittymi­en taustalta löytyy Baijerin järjestöjä sekä toimia niiden kautta. matalaa profiilia ja ottaa haltuunsa muita salaisia KGB:n valtaansa? Koska Žirinovski­lla Olisivatko illuminati­t olleet asialla ja ottaneet oikeistola­isiin saksalaisr­yhmiin, on läheisiä kytköksiä fasismista juurensa juontaviin ja sen venäläistä valittua, joka on voidaan ajatella, että illuminati­t ohjailevat KGB:tä valmis seuraavaks­i Hitleriksi.

 ?? ©Thomas Stegh ?? Schloss Marienburg, saksalaise­n salaseuran linna sijaitsee nykyisen Puolan alueella ja on sittemmin saanut nimen Malbork.
©Thomas Stegh Schloss Marienburg, saksalaise­n salaseuran linna sijaitsee nykyisen Puolan alueella ja on sittemmin saanut nimen Malbork.
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland