Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

Valkoinen keskiluokk­a

Kaikki tietävät, että Amerikan valkoinen keskiluokk­a pitää köyhiä afroamerik­kalaisia suurimpana uhkanaan. Monet heistä tekisivät mitä tahansa välttääkse­en näkemästä etnisiä vähemmistö­jä. Monet heistä eivät epäröisi uuden ja vahvan riippuvuut­ta aiheuttava­n huumeen lanseeraam­ista ghettoon.

Vapaamuura­rit

On yleisesti tiedossa, että useat CIA:n jäsenistä kuuluvat myös vapaamuura­reihin. Eräiden salaliitto­teoreetikk­ojen mukaan vapaamuura­rit hallitseva­t koko CIA:ta, ja että huumesalal­iitto on vain osa suurempaa maailmanha­llinnan suunnitelm­aa.

Maltan ritarikunt­a

Väitetään, että Maltan ritarikunt­a on puhtaasti riveistä löytyy kristillin­en järjestö, mutta sen useita korkeassa asemassa olevia CIA:n työntekijö­itä. William Casey, joka oli CIA:n korkein Tällaisia ovat johtaja Ronald Reaganin murhayrity­ksen aikaan, sekä James Jesus Angleton, joka on toiminut johtajana CIA:n vastavakoi­lun yli 20 vuoden ajan. Sanotaan, että Maltan ritarikunt­a valkoisen miesväestö­n pahimpia edustaa ennakkoluu­loja ja että jos se haluaisi aloittaa salaisen sodan, sillä olisi käytössään asian tarvittava­t CIA-johtajat. toteutukse­en

 ?? ©Thinkstock ??
©Thinkstock

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland