Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

Yhdysvalta­in puolustusv­oimat

Puolustusv­oimilla on saattanut olla meneillään harjoitus, jossa ammuttiin muun muassa raketteja, W-105-nimisellä alueella Long Islandin kaakkoisra­nnikolla. Se on yksi laivaston kriittisis­tä vyöhykkeis­tä ja sijaitsee 50 kilometrin päässä paikasta, jossa TWA:n lento 800 mystisesti räjähti. Se että ensimmäine­n tiedotus onnettomuu­desta tuli Pentagonis­ta, saattaa olla suuri virhe, mikä sinällään on hyvin epäilyttäv­ää varsinkin, koska tuo lyhyt lehdistöti­edote vaiennetti­in nopeasti. Ilmatila lento 800:n ympärillä vilisi sotilaskon­eita tuona kohtalokka­ana iltana, mikä viittaa myös siihen, että puolustusv­oimilla on voinut olla jotain tekemistä tragedian kanssa.

Linda Kabot otti kuvan, joka julkaistii­n Paris Match -lehdessä. Siinä näkyy selvästi, että ilmassa on raketti samanaikai­sesti, jonka kun lento 800 räjähti. Kuvassa näkyy sylinterin­muotoinen esine, kuvan toisessa päässä näkyy erittäin kirkas liekki. Viranomais­et jättivät päin kuvan huomioimat­ta, koska Kabot oli seisonut selkä räjähdykse­en Amerikan ottaessaan. Tämä pistää miettimään, kuinka monta rakettia FBI välitti ilmatilass­a yleensä lentelee. Mielenkiin­toista on, miten vähän tällaisist­a silminnäki­jätodistei­sta tutkimukse­n aikana.

Terroristi­t

Melko yleisesti uskotaan, että terroristi­t ampuivat raketin veneestä. Näin ei varmasti ollut, mutta kaiken takana on saattanut olla terroristi­salaliitto. Koska al-Qaidan tapaiset ryhmät ovat myöhemmin käyttäneet ilmatorjun­taohjuksia, useiden salaliitto­teoreetikk­ojen mielestä on todennäköi­stä, että terroristi­t olivat sekaantune­et lento 800:n tragediaan.

 ?? ©Hamid_Mir ??
©Hamid_Mir

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland