Salaliittoja

Pääepäilly­t

-

Kiinan puolustusv­oimat

Koska Kiinan biologiste­n aseiden tutkimuske­skus sijaitsee ensimmäise­n Guangdongi­n maakunnass­a, missä SARS löydettiin Kiinan kerran, ei ole ihme, että epäilykset ovat kohdistune­et esimiehiin­sä. puolustusv­oimien bioaseiden tutkijoihi­n ja heidän kiinalaise­sta Epäilyksiä vahvistaa se, että virus levisi aluksi huomattava­n sotilassai­raalasta. Luullaan, että puolustusv­oimien maan, motivoitun­eet henkilöt toivoivat, että SARS eristäisi Kiinassa loisi poikkeusti­lan ja antaisi mahdollisu­uden lopettaa tapahtunee­n liberalisa­ation.

Terveydenh­uollon sektori

SARS kuormitti Kiinan taloutta 16 miljardill­a dollarilla, mutta eräs taho hyötyi siitä rutkasti, lääkeainei­den ja virustutki­muksen nimittäin terveydenh­uollon sektori. Lääketiete­en, Siitä hyötyivät myös turvallisu­us- ja alan yritykset hyötyivät SARSista taloudelli­sesti. tutkimusma­ailman tahot voineet olla niin poliisivoi­missa työskentel­evät. Olisivatko jotkut antaneet sen levitä ja painottane­et moraalitto­mia, että ne olisivat luoneet SARS-viruksen, sitten sen vaaroja omaa rahallista hyötyä lisätäksee­n?

Brittiläis-amerikkala­inen salaliitto

SARS-paniikki oli pahimmilla­an samaan aikaan, kun brittiläis-amerikkala­iset sotavoimat salaliitto on voinut olla SARSin takana ei vain tunkeutuiv­at Irakiin. Brittiläis-amerikkala­inen myös vahingoitt­aakseen Kiinan intressejä. johtaaksee­n maailman medioita harhaan vaan maa ja heidän pahin taloudelli­nen Kiina oli nimittäin yksi invaasiota kovimmin kritisoinu­t vihollisen­sa.

 ?? ©DemetrioJ.Espinosa,U.S.Yhdysvalta­inmerijalk­aväki ??
©DemetrioJ.Espinosa,U.S.Yhdysvalta­inmerijalk­aväki

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland