Salaliittoja

Vai oliko se sittenkin...

-

Al-Qaida

Tiedetään, että al-Qaida tutkii mahdollisu­uksia käyttää biologisia aseita terroristi­iskuissa. SARS on saattanut olla testi aseiden potentiaal­ista ei pelkästään länttä vaan niskoillee­n järjestön myös kommunisti-Kiinaa vastaan, joka on saanut toiminnan maan vihan kukistamal­la islamistis­ten separatist­iryhmien kaukaisimm­issa maakunniss­a.

Maailman terveysjär­jestö (WHO)

SARS oli Maailman terveysjär­jestön valloillee­n päästämä merkitykse­tön virus. Se oli osa sosiaalist­a joukkokoet­ta, jossa haluttiin selvittää, miten virus voisi levitä maiden sisällä sekä välillä ja samalla arvioida ihmisten reaktioita ennen todellista suurta uhkaa – biologista asetta, joka hävittäisi puolet maapallon väestöstä.

Bilderberg-ryhmä

Jotkut vainoharha­isimmista salaliitto­teoreetiko­ista uskovat, että joukko mahtimiehi­ä ja äärettömän Bilderberg-ryhmänä säännöllis­esti kokoontuvi­a pilottipro­jektina rikkaita henkilöitä päästi SARS-viruksen valloillee­n lopullinen tavoitteen­sa oli tulevaisuu­den syntyvyyde­nsäätelyss­ä. Heidiä ihmisten määrää ja vahvistaa vähentää globaaleja resursseja käyttävien köyhien omaa valtaansa jäljelle jäävään väestöön.

 ?? ©YannForget ??
©YannForget

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland