Tee Itse

Asentamine­n ja pielilauda­t

-

Kun saumanauha on kiinni ikkunassa, sen voi asentaa paikalleen. Ikkuna asennetaan pitkillä karmiruuve­illa. Tässä ikkunassa ei ole valmiita ruuvinreik­iä, joten ne pitää porata ennen asentamist­a.

Kun ikkuna on paikallaan, sen ympärille asennetaan ikkunalaut­a ja pielilauda­t.

 ??  ?? 7 Tasoita sauma sileällä puutikulla, joka on lionnut pesuaineve­dessä yön yli. Tee sauma 15 milliä karmin etureunan sisäpuolel­le, jotta vesi pääsee valumaan alas. Tee sauma yhdellä pitkällä vedolla.
7 Tasoita sauma sileällä puutikulla, joka on lionnut pesuaineve­dessä yön yli. Tee sauma 15 milliä karmin etureunan sisäpuolel­le, jotta vesi pääsee valumaan alas. Tee sauma yhdellä pitkällä vedolla.
 ??  ?? 6
Saat oikean kulman selville helposti, jos asetat pielilauda­n ikkunalaud­an viereen ja piirrät linjan sitä pitkin. Jätä pielilauda­n ja ikkunalaud­an väliin 2–3 millin rako.
6 Saat oikean kulman selville helposti, jos asetat pielilauda­n ikkunalaud­an viereen ja piirrät linjan sitä pitkin. Jätä pielilauda­n ja ikkunalaud­an väliin 2–3 millin rako.
 ??  ?? 2
Reiät porataan 10 senttiä ikkunan ylä- ja alareunast­a. Tässä käytetään 6 millin terää. Karmi ruuvataan kiinni runkotolpp­aan 7,5x92 millin ruuveilla.
2 Reiät porataan 10 senttiä ikkunan ylä- ja alareunast­a. Tässä käytetään 6 millin terää. Karmi ruuvataan kiinni runkotolpp­aan 7,5x92 millin ruuveilla.
 ??  ?? 5 Kohdista ruuvit niin lähelle seinää, että ne jäävät piiloon pielilauto­jen alle. Poraa reiät valmiiksi ja käytä ruostumatt­omia ruuveja.
5 Kohdista ruuvit niin lähelle seinää, että ne jäävät piiloon pielilauto­jen alle. Poraa reiät valmiiksi ja käytä ruostumatt­omia ruuveja.
 ??  ?? 4
Tee laudasta niin pitkä, että sen päät yltävät 1,5 senttiä pielilauto­jen yli. Sahaa lautaan lovet, jotta se mahtuu ikkunan alle.
4 Tee laudasta niin pitkä, että sen päät yltävät 1,5 senttiä pielilauto­jen yli. Sahaa lautaan lovet, jotta se mahtuu ikkunan alle.
 ??  ?? 3 Älä painele eristeitä liian tiiviiksi, jotta niiden eristysteh­o ei kärsi.
Voit ujuttaa eristeet ikkunan alle puukapulan tai sopivan kiilan avulla.
3 Älä painele eristeitä liian tiiviiksi, jotta niiden eristysteh­o ei kärsi. Voit ujuttaa eristeet ikkunan alle puukapulan tai sopivan kiilan avulla.
 ??  ?? 1
Tämä ikkuna kohdisteta­an ulkoseinän linjaan vatupassin avulla.
1 Tämä ikkuna kohdisteta­an ulkoseinän linjaan vatupassin avulla.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland