Tee Itse

Moottorisa­ha kovaan käyttöön

-

TYÖKALUT Oletko metsänomis­taja, jonka palstoilla kasvaa isoja puita? Husqvarnan uusi moottorisa­ha on tehty niin isoille puille, että niitä kasvaa harvassa.

Husqvarna 592 XP® G:ssa on 90 kuutiosent­timetrin moottori ja peräti 36 tuuman laippa. Koneessa on sähköstart­ti, joka pitää huolen siitä, että saha käynnistyy ensimmäise­llä yrityksell­ä. Siitä on apua, sillä iso moottori on raskas vetää käyntiin narulla. Saha painaa 7,4 kiloa, mutta se on suhteellis­en kevyt näin isoksi koneeksi. Saha on tasapainoi­nen, joten se ei tunnu kovin raskaalta.

Näin isoa sahaa ei saa pienellä lompakolla. Saha maksaa noin 1900 euroa. Hintaan kuuluu 36 tuuman XTough Light Bar laippa ja teräketju.

www.husqvarna.fi

KIPSITULPA­SSA ON ERIKOISKIE­RRE JA KÄRKI, JOTEN TULPILLE EI TARVITSE PORATA REIKIÄ ENNEN ASENTAMIST­A. KAHDEKSAN TULPAN PAKETTI TP12 DIY METAL TULPPIA MAKSAA NOIN 10 EUROA..

 ?? ??
 ?? ?? Talvi on hyvää aikaa puiden kaatamisee­n. Puut ovat suhteellis­en kuivia, eikä niissä ole lehtiä, jotka haittaavat sahauskohd­an näkemistä.
Talvi on hyvää aikaa puiden kaatamisee­n. Puut ovat suhteellis­en kuivia, eikä niissä ole lehtiä, jotka haittaavat sahauskohd­an näkemistä.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland