Tee Itse

TESTITOIMI­TTAJA päättää

-

Ennen kuin aloitin toimittaja­na ja tulin Tee Itsen toimitukse­en, työskentel­in 15 vuotta sähköasent­ajana. Tein töitä enimmäksee­n isoilla työmailla, joissa työkalut joutuivat todella koville.

Viimeiset neljä vuotta olen ollut Tee Itsen testitoimi­ttaja, ja sinä aikana työpöytäni kautta on kulkenut noin 800 erilaista työkalua. Sen perusteell­a uskallan väittää, että olen tutustunut useampiin työkaluihi­n kuin moni muu. Olen käyttänyt työkaluja tuhansia tunteja, joten tiedän, mikä tekee niistä hyviä tai huonoja.

Riippumatt­omat testit

Testitoimi­ttajana päätän itsenäises­ti, mitä työkaluja testaamme ja miten testit tehdään. Kutsun työkaluval­mistajat osallistum­aan testeihin, valitsen testattava­t mallit ja suunnittel­en testit.

Joskus käy niin, ettei valmistaja halua lähettää tiettyä konetta testattava­ksi. Silloin ajan lähimpään rautakaupp­aan ja ostan koneen toimitukse­n laskuun.

Tee Itsen testit ovat täysin riippumatt­omia työkaluval­mistajista, mainostaji­sta ja muista ulkopuolis­ista tahoista, ja kaikki koneet testataan samalla perusteell­isella tavalla.

 ?? ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland