Tee Itse

Kiinnitä laatikko

-

Piilokiinn­ikkeet tekevät siistin vaikutelma­n, mutta niitä käytetään yleensä pienissä ja keveissä hyllyissä, joissa ei säilytetä raskaita tavaroita. Tämä hylly painaa tyhjänä 45 kiloa, joten sille tarvitaan jämerät kiinnikkee­t. Pienikanta­iset karmiruuvi­t upotetaan puoliksi seinän sisään ja niiden kohdalle porataan reiät hyllyn taakse.

Karmiruuvi­en paikat pitää mitata äärimmäise­n tarkasti, jotta ne osuvat hyllyssä oleviin reikiin. Tue hylly vaakatasoo­n ennen merkkien tekemistä.

 ?? ?? 4
Hylly pysyy kiinni seinässä, kun se työnnetään kiinni ruuveihin.
Jos ruuvit eivät uppoa reikiin helposti, voit lyödä hyllyä varovasti. Pidä hyllyn ja vasaran välissä puukapulaa.
Työnnä hylly varovasti paikalleen karmiruuvi­en kohdalle. Tarkista, että kaikki ruuvit menevät reikiin, ennen kuin painat. Vinossa olevat ruuvit pitää suoristaa ennen asentamist­a.
4 Hylly pysyy kiinni seinässä, kun se työnnetään kiinni ruuveihin. Jos ruuvit eivät uppoa reikiin helposti, voit lyödä hyllyä varovasti. Pidä hyllyn ja vasaran välissä puukapulaa. Työnnä hylly varovasti paikalleen karmiruuvi­en kohdalle. Tarkista, että kaikki ruuvit menevät reikiin, ennen kuin painat. Vinossa olevat ruuvit pitää suoristaa ennen asentamist­a.
 ?? ?? 3
Tarkista kaikki mitat varmuuden vuoksi, ennen kuin poraat. Se vie vain hetken.
Piirrä ruuvien paikat hyllyn takareunaa­n.
Ruuvit ovat hieman vinossa, joten voit mitata niiden paikat seinässä olevasta viivasta ja hyllyn sisäreunas­ta. Poraa reiät hyllyyn 8 millin puuterällä.
3 Tarkista kaikki mitat varmuuden vuoksi, ennen kuin poraat. Se vie vain hetken. Piirrä ruuvien paikat hyllyn takareunaa­n. Ruuvit ovat hieman vinossa, joten voit mitata niiden paikat seinässä olevasta viivasta ja hyllyn sisäreunas­ta. Poraa reiät hyllyyn 8 millin puuterällä.
 ?? ?? 2 Asenna ruuvit 2 sentin päähän viivoista, jotta ruuvit osuvat levyjen keskelle. Poraa tiiliseinä­än valmiit reiät 6 millin kiviteräll­ä. Älä käytä tulppia. Asenna viisi ruuvia ylös ja neljä ruuvia kummalleki­n sivulle.
2 Asenna ruuvit 2 sentin päähän viivoista, jotta ruuvit osuvat levyjen keskelle. Poraa tiiliseinä­än valmiit reiät 6 millin kiviteräll­ä. Älä käytä tulppia. Asenna viisi ruuvia ylös ja neljä ruuvia kummalleki­n sivulle.
 ?? ?? 1
Tue hylly oikealle korkeudell­e ja merkitse sen reunat sisäpuolel­ta. Pidä vatupassia hyllyn päällä, jotta näet koko ajan, onko se suorassa.
1 Tue hylly oikealle korkeudell­e ja merkitse sen reunat sisäpuolel­ta. Pidä vatupassia hyllyn päällä, jotta näet koko ajan, onko se suorassa.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland