Tee Itse

Laatikoide­n kahvat

-

Tämä sapluuna sopii sekä laatikoide­n että kaapinovie­n kahvoille. Se onnistuu, jos etäisyys kaapin reunasta kahvaan on sama kuin laatikon yläreunast­a kahvaan. Muuten tarvitaan kaksi sapluunaa.

Tee sapluuna ohjeiden mukaan ja merkitse siihen mitat. Piirrä laatikon keskikohta ja keskitä kahva sivusuunna­ssa. Päätä, kuinka kauas laatikon yläreunast­a haluat asentaa kahvan. Sen jälkeen voit merkitä kaikkien kahvojen paikat nopeasti.

 ?? ?? Laatikon yläreuna
Merkitse laatikon keskikohta sapluunaan.
Mittaa aluksi laatikon leveys ulkopuolel­ta ja piirrä keskikohta sapluunan reunaan kuten kuvassa. Piirrä pystysuora viiva suorakulma­lla.
Laatikon yläreuna Merkitse laatikon keskikohta sapluunaan. Mittaa aluksi laatikon leveys ulkopuolel­ta ja piirrä keskikohta sapluunan reunaan kuten kuvassa. Piirrä pystysuora viiva suorakulma­lla.
 ?? ?? Merkitse mitat sapluunaan: Piirrä kahvan kiinnitysr­eiät (tässä 6,5 senttiä) keskiviiva­n molemmille puolille. Vedä viiva merkkien välille sille korkeudell­e, jolle haluat asentaa kahvat (tässä 4,5 senttiä yläreunast­a).
Merkitse mitat sapluunaan: Piirrä kahvan kiinnitysr­eiät (tässä 6,5 senttiä) keskiviiva­n molemmille puolille. Vedä viiva merkkien välille sille korkeudell­e, jolle haluat asentaa kahvat (tässä 4,5 senttiä yläreunast­a).
 ?? ?? Aseta sapluuna laatikon päälle. Rima asettuu laatikon reunaa vasten, ja reiät ovat yhtä kaukana keskikohda­sta. Poraa reiät sapluunass­a olevien reikien läpi.
Aseta sapluuna laatikon päälle. Rima asettuu laatikon reunaa vasten, ja reiät ovat yhtä kaukana keskikohda­sta. Poraa reiät sapluunass­a olevien reikien läpi.
 ?? ?? Nyt voit ruuvata kahvan kiinni. Asenna ruuvit laatikon sisäpuolel­ta kahvojen sisään. Muista asentaa aluslevyt ruuvien ja laatikon väliin.
Nyt voit ruuvata kahvan kiinni. Asenna ruuvit laatikon sisäpuolel­ta kahvojen sisään. Muista asentaa aluslevyt ruuvien ja laatikon väliin.
 ?? ?? Mittaa kahvan pituus reiästä reikään.
Mittaa reiän reunasta seuraavan reiän samaan reunaan. Se on helpompaa kuin yrittää mitata reiän keskeltä keskelle.
Mittaa kahvan pituus reiästä reikään. Mittaa reiän reunasta seuraavan reiän samaan reunaan. Se on helpompaa kuin yrittää mitata reiän keskeltä keskelle.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland