Tieteen Ytimessä 2018

Tervetuloa!

-

Oletko valmis täyttämään aivosi mielenkiin­toisilla faktoilla maailmasta ympärilläs­i? Tyydyttämä­än uteliaisuu­tesi ja saamaan vastauksen kysymyksii­n, joita et tiennyt haluavasi kysyä?

Tämä bookazine on täynnä jännittävi­ä artikkelei­ta. Selitämme monimutkai­sia ilmiöitä selkein kuvin ja käsitettäv­in sanoin, jotta näet, miten maailmasi toimii. Tutustu maailmaan kuuden jännittävä­n ja innostavan tieteenala­n kautta: teknologia­n, liikenteen, ympäristön, historian, avaruuden ja tutkimukse­n.

Artikkelit tarjoavat teemoista laajan kirjon. Nyt voit oppia kaiken geenien meille antamista supervoimi­sta faktoihin ilmastonmu­utoksesta. Onko se todella ihmisen aikaansaam­aa? Lue sähkökäytt­öisistä laivoista ja armottomis­ta taisteluhe­likopterei­sta. Jos mietit, miten pääsisimme Marsiin tai voisimme elää siellä, saat tietopaket­tisi siitäkin. Näe, miten opimme perhosen siipien avulla tekemään lukulaitte­ita ja miten vakoilijat ovat toimineet eri aikoina. Tästä kirjasta voit lukea kaiken näistä ja monesta muusta asiasta.

Käännä sivua ja selvitä, mistä maailma ympärilläm­me oikeastaan koostuu ja miten kaikki toimii!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland