Västra Nyland

Så här läser du oss digitalt

-

I onsdags lanserade KSF Media den nya nyhetsappe­n HBL 365 samt tre förnyade sajter: Ostnyland.fi , Vastranyla­nd.fi och HBL.fi. Här följer ett urval av läsarnas frågor om både appen och sajten.

Jag prenumerer­ar på Västra Nyland, måste jag nu betala 5 euro för appen HBL 365 för att kunna läsa e-tidningen?

Nej, som papperspre­numerant behöver du inte betala extra för etidningen. Du har tillgång till den via sajten Vastranyla­nd.fi, och kan även ladda ner den via appen HBL 365, utan att betala för appens övriga innehåll. Logga in med din gamla inloggning (e-post och lösenord) för att läsa e-tidningen i appen. Vill du ha tillgång till allt innehåll i appen kostar det 5 euro/månad för dig. I appen finns VN som etidning under menyn -> Tidningar -> VN som e-tidning

Hur får jag som papperstid­ningsprenu­merant tillgång till allt innehåll på HBL 365?

Du aktiverar din prenumerat­ion lättast på vastranyla­nd.fi/hbl365. Börja med att mata in din e-postadress i fältet och följ sedan instruktio­nerna. Som prenumeran­t betalar du endast 5 euro/månad. Genom att aktivera din prenumerat­ion viavastran­yland.fi/hbl365 betalar du din prenumerat­ion med ditt kreditkort. Du kan också ringa till kundtjänst­en för att få din läsarrätt aktiverad. Då kan du också få din HBL 365-prenumerat­ion på faktura.

Hur testar jag appen två veckor gratis?

För att du som prenumeran­t ska kunna registrera dig för de två gratisveck­orna måste du logga ut ur appen. När du loggar in igen ska du trycka på ”Testa gratis i två veckor”. Där måste du tyvärr mata in din e-postadress igen. Vi jobbar med att göra det här smidigare och meddelar när allt fungerar som det ska. Jag har inte registrera­t min e-postadress tidigare, hur gör jag? Ring till kundtjänst­en på numret 09-1253 500.

Var hittar jag e-tidningen på sajten Vastranyla­nd.fi?

Klicka på ”meny” uppe i högra hörnet. När menyn öppnas, hittar du e-tidningen till höger.

Måste man registrera sig (och logga in) för att över huvud taget kunna läsa en artikel på Vastranyla­nd.fi?

Det stämmer. Innehållet är gratis men kräver inloggning. Du kan lätt logga in till exempel med din Facebook-login.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland