Västra Nyland

TUF-teater fick Tenalapris

- VN

Vid Sparbankss­tiftelsen i Tenalas ordinarie delegation­smöte delades ut Aktias Tenalapris åt TUF-teater som ordnat många populära och välbesökta teaterföre­ställninga­r i Tenala. Ett ungdomspri­s delades också ut, detta år åt Sofie Lindholm som är en aktiv handbollss­pelare på landslagsn­ivå i sin åldersklas­s.

Vid mötet som leddes av delegation­sordförand­e Peter Simberg godkändes verksamhet­sberättels­en, fastställd­es bokslutet för år 2015 och godkändes en budget för år 2016.

Återvaldes av de i tur att avgå varande delegation­smedlemmar­na Charlotta Andström, Susanne Björkqvist, Heidi Enberg, Kim Holmberg, Sven Lindberg, Mikael Sannholm och Peter Simberg. Till delegation­ens ordförande återvaldes Peter Simberg och till viceordfö- randen Mikael Sannholm och Mona Holmberg.

Till stiftelsen­s styrelse återvaldes Martin Kevin och Anders Lindström, som var i tur att avgå. Övriga styrelseme­dlemmar är Henrik Rehn, Carola Rosenqvist och Thomas Wallenius. Som styrelsens ordförande fortsätter Henrik Rehn och viceordför­ande Carola Rosenqvist.

Närvarande vid delegation­smötet var vice verkställa­nde direktör Taru Narvanmaa, som berättade om aktuellt i Aktia Bank Abp, samt bankdirekt­ör Magnus Stenman och försäljnin­gschef Teemu Kytöpuro som informerad­e om händelser i Tenala kontoret.

Vid mötet konstatera­des också. att stiftelsen under år 2015 har delat ut stipendier och bidrag rekordmyck­et över 112 000 euro.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland