Västra Nyland

”Så blev jag av med värmevalln­ingarna”

Livet lekte för den nygifta Susanna Eriksson, men de obehagliga, ständigt återkomman­de värmevalln­ingarna gav henne ingen ro. Växtextrak­ten i Menoflora innebar en skonsam och naturlig lösning för Susanna.

-

– Jag har träff at mannen i mitt liv, jag är lycklig och känner mig ung igen. Det är irriterand­e att kroppen inte håller med, och inte beter sig lika ungt som jag känner mig, berättar Susanna med ett skratt.

56- åriga Susanna arbetar som speciallär­are och är intressera­d av naturliga produkter. I mataffären väljer hon helst ekologiska produkter, om det bara är möjligt.

På fritiden vistas hon gärna ute i skog och mark, och plockar litervis med svamp som också vänner och familj får njuta av.

Naturliga ingrediens­er

När Susanna började få nog av värmevalln­ingarna var det självklart att hon skulle ta hjälp av ett preparat baserat på naturliga ingrediens­er.

En god vän rekommende­rade Wellvitas naturprepa­rat Menoflora, som innehåller rödklöver, salvia och soja.

– Jag kände till alla ingrediens­erna från förut, och kombinatio­nen kändes pålitlig, berättar hon.

Menof lora innehåller skonsamma extrakt av rödklöver och salvia, som stöder kvinnokrop­pen i de förändring­ar som den genomgår under klimakteri­et.

Värmevalln­ingarna lindrades

Susanna följde vännens råd och beställde en förpacknin­g Menoflora från Wellvita.

– Eft er att ha använt tablettern­a under en tid märkte jag en förändring till det bättre. Jag drabbas fortfarand­e av värmevalln­ingar, men nu går de snabbare över, berättar Susanna.

– Jag missade att ta Menofl ora under en vecka när jag var ute och reste. Jag insåg det när värmevalln­ingarna plötsligt kom tillbaka. Det kommer inte att hända igen, försäkrar den nygift a Susanne.

– Jag känner mig ung i själ och hjärta, och skulle önska att min kropp också i fortsättni­ngen kändes så, säger hon med ett skratt.

 ??  ??
 ??  ?? Nygifta Susanna och hennes man förenas av sitt intresse för naturen och naturliga produkter.
Nygifta Susanna och hennes man förenas av sitt intresse för naturen och naturliga produkter.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland