Västra Nyland

”Så här lindrades mina ledbesvär”

-

Den pensionera­de barnträdgå­rdsläraren Karin har alltid arbetat mycket med sina händer: stickat, sytt och målat. Förra året började hennes axel- och knäleder göra ont och begränsa hennes sysslor, så Karin bestämde sig för att prova Artroform. Nu är lederna i bättre skick och Karin kan igen njuta av handarbete och sköta sin trädgård.

– Egentligen var det min man som först började använda Artroform. Han hade bekymmer med styv nacke, berättar Karin.

Karin hade sett en annons om Artroform i en tidning och funderat om produkten kunde tänkas vara till hjälp mot de nackbesvär hennes man led av. De beställde hem preparatet.

Karin hade också haft besvär med sina leder, särskilt axel- och knäleder. När hon märkte att hennes mans besvär lindrades beslöt hon sig för att också prova Artroform.

– Jag tänkte, varför skulle jag inte prova, och så beställde jag preparatet.

Med åren slits lederna

Karin är till yrket barnträdgå­rdslärare och hon är van att arbeta med sina händer.

– Jag har alltid stickat, sytt och målat. När man är aktiv och har att göra med barn, börjar det levda livet märkas i något skede. Lederna slits RFNVn PHG nOGHUQ 6MlOY ¿FN jag först bekymmer med knän och axlar, berättar Karin.

Hjälp för axlar och knäleder

– I början trodde jag att axelbesvär­en hängde ihop med stickandet. Jag gjorde ett uppehåll i handarbete­na, men det hjälpte inte. Då började jag fundera på om jag kanske också borde prova Artroform, säger Karin.

– Efter att jag använt Artroform ett tag började jag märka en skillnad. Tablettern­as innehållsä­mnen verkade inverka på mina leder direkt, för både axel- och knäsmärtor­na försvann.

Nu är Karin nöjd igen.

– Nu störs jag inte längre av ledbesvär, säger hon.

– För ett tag sedan målade jag terrassen hos min son. Det känns härligt att igen kunna vara till hjälp. Och det bästa är att jag igen kan sköta blommorna och trädgården hemma och vid sommarstug­an, ler Karin.

 ??  ?? – Jag märkte en tydlig skillnad. Innehållsä­mnena i Artroform stärkte mina leder och nu kan jag igen göra det jag tycker om, berättar Karin nöjd.
– Jag märkte en tydlig skillnad. Innehållsä­mnena i Artroform stärkte mina leder och nu kan jag igen göra det jag tycker om, berättar Karin nöjd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland