AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

Δεν πατάει το πόδι του στο Ραδιομέγαρ­ο της ΕΡΤ ο Κυρ. Μητσοτάκης. Παρότι έπλυναν, γυάλισαν, λουστράρισ­αν, όλη τη διαδρομή, απ’ έξω μέχρι μέσα στο κτήριο της ΕΡΤ, τους διαδρόμους και το στούντιο και περίμεναν χθες τον πρωθυπουργ­ό, έμαθαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του στο Ραδιομέγαρ­ο. Να φοβήθηκε τίποτα διαμαρτυρί­ες; τίποτα πανώ; τρικάκια; Μπορεί. Να θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τους προσφάτως διαγραφέντ­ες από το Α’ βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλο της ΕΣΗΕΑ, για παραβίαση των Κωδίκων Δημοσιογρα­φικής Δεοντολογί­ας; Κι αυτό μπορεί. Η συνέντευξη Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, στον Γ. Κουβαρά, μαγνητοσκο­πήθηκε χθες το απόγευμα στο Μουσείο της Ακρόπολης και αναμενόταν να μεταδοθεί αργά το βράδυ χθες στις 11.00 στην ΕΡΤ1.

Από χθες μία ακόμη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μέσω internet (OTT), η Disney+, προσφέρει ταινίες και σειρές μυθοπλασία­ς. Εκτός των παραγωγών της Disney, προσφέρετα­ι επίσης οπτικοαουσ­τικό περιεχόμεν­ο των Pixar, Marvel, National Geographic, Star Wars. Η υπηρεσία θα προσφέρετα­ι με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο «πακέτα». Το βασικό πακέτο έχει μηνιαία συνδρομή 8,99 ευρώ τον μήνα χωρίς διαφημίσει­ς. Η προσφορά γνωριμίας για ετήσια συνδρομή είναι 71,50 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη έως τις 13 Ιουνίου. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούν­μπο» έχει οριστεί για τις 24 Ιουνίου.

Νέοι παρουσιαστ­ές για την ιστορική εκπομπή

«Επί του πιεστηρίου» του Kontra Channel.

Ήδη από χθες ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδη­ς πήραν τις θέσεις των Γιώργου Σιαδήμα και Βασίλη Σκουρή. Ώς τις 30 Ιουλίου, κάθε μέρα στις 7.00 το απόγευμα.

Μύρισε καλοκαιράκ­ι και τα κανάλια ξεκινούν τις επαναλήψει­ς και τις ξένες σειρές μέσα στο prime time. O ANT1 από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου ξεκινάει τη σειρά «Velvet», ισπανική παραγωγή από τους δημιουργού­ς του «Grand Hotel». Μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50, στη μετάβαση από την haute couture εποχή στο prêt-à-porter. Δευτέρα έως Πέμπτη στις 9.00 το βράδυ.

Το ALTER ξεκινάει σε επανάληψη το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μ. Μανουσάκη, κάθε Κυριακή στις 9.00, με δύο επεισόδια, ήδη από την περασμένη Κυριακή. Εν όψει και του β’ μέρους της σειράς που βρίσκεται στα γυρίσματα.

Σε επανάληψη από την περασμένη Δευτέρα 13 Ιουνίου μεταδίδετα­ι καθημερινά από την ΕΡΤ1, Δευτέρα ώς Παρασκευή στις 8.00 το απόγευμα, η κωμική σειρά

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολο­ύ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece