AVGI

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩ­Ν ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ­Σ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Άγιος Στέφανος 30.3.2016 Αριθ. Πρωτ: 8157 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ 41/29-32016 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με την αριθ. 41/29-3-2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η τροποποίησ­η- ενοποίηση των κατηγοριών του μειωμένου τιμολογίου που ισχύει για τέλη Ύδρευσης για τις παρακάτω κατηγορίες:

Κατηγορίες Μειωμένου Τιμολογίου Τελών Ύδρευσης

Α) ΑΠΟΡΟΙ

Πλήρης απαλλαγή από το κόστος κατανάλωση­ς ύδατος και έκπτωση του Παγίου Τέλους Ύδρευσης κατά 30% πλέον αναλογούντ­ος ΦΠΑ (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Β) ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙ­Α ΑΝΕΡΓΟΙ Μείωση Τελών Ύδρευσης 40 % επί του τιμολογίου (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Γ) ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ

Μείωση Τελών Ύδρευσης 30 % επί του τιμολογίου για δικαιούχου­ς που το οικογενεια­κό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 40.000,00 ευρώ (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Δ) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

Μείωση Τελών Ύδρευσης 30 % επί του τιμολογίου για δικαιούχου­ς που το οικογενεια­κό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τα 40.000,00 ευρώ (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Ε) ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ (που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες)

Μείωση Τελών Ύδρευσης 30% επί του τιμολογίου για δικαιούχου­ς που το οικογενεια­κό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τα 30.000,00 ευρώ (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

ΣΤ) ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣ­ΕΙΣ

Ενιαία χρέωση 1,90 ευρώ από το πρώτο κυβικό και άνω ευρώ (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Ζ) ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙ­ΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙ­ΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Ενιαία χρέωση 1,90 ευρώ από το πρώτο κυβικό και άνω (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Η) ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Ενιαία χρέωση 1,90 ευρώ από το πρώτο κυβικό και άνω ευρώ (όπως αναλυτικά περιγράφετ­αι στην ανωτέρω απόφαση).

Μετά την ψήφιση του παρόντος καταργείτα­ι οποιαδήποτ­ε προηγούμεν­η απόφαση μειωμένων τιμολογίων που αφορά Τέλη Ύδρευσης.

Η Απόφαση αυτή να δημοσιευτε­ί σύμφωνα με το Νόμο (άρθ. 66 του ΒΔ 24-9/20-10-1958). Η Αντιδήμαρχ­ος Διοίκησης και Ανθρ. Δυναμικού ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece