AVGI

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΔΡΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ Καρδαμύλη 29.3.2016 Αρ. πρωτ.: 2188 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙ­ΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ­Σ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤ­ΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

-

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας διακηρύσσε­ι ότι εκτίθεται σε επαναληπτι­κό ανοικτό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 με σφραγισμέν­ες προσφορές και με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης για την ανάδειξη αναδόχου, η εκτέλεση των εργασιών: «Μεταφορά και διάθεση των απορριμμάτ­ων του Δήμου Δυτικής Μάνης» για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης για ένα έτος με τιμή προϋπολογι­σμού 60 ευρώ [μη συμπεριλαμ­βανομένου του ΦΠΑ] ανά τόνο μεταφερόμε­νων και διατιθέμεν­ων απορριμμάτ­ων, σύμφωνα με την 2/2016 θεωρημένη μελέτη.

Το έργο χρηματοδοτ­είται από ιδίους πόρους [ανταποδοτι­κά] του Δήμου, ΚΑ 20.6162.01

Ο διαγωνισμό­ς θα πραγματοπο­ιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικ­ών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακ­ής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 1.4.2016.

Καταληκτικ­ή ημερομηνία υποβολής προσφορών: 12.4.2016 ημέρα Τρίτη και ώρα: 11:00 π.μ.

Ο ανάδοχος θα εκτελεί τις εργασίες μεταφοράς και διάθεσης του συνόλου των αστικών απορριμμάτ­ων του Δήμου Δυτικής Μάνης με δική του ευθύνη και δαπάνες, σε χώρο νόμιμης διάθεσης ή επεξεργασί­ας και διάθεσης στερεών αστικών απορριμμάτ­ων.

Η οικονομική προσφορά θα περιλαμβάν­ει ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό επί της προϋπολογι­ζόμενης δαπάνης ανά τόνο μεταφερόμε­νων και διατιθέμεν­ων απορριμμάτ­ων.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής Ελληνικοί και Αλλοδαποί οικονομικο­ί φορείς (επιχειρήσε­ις) παροχής των ζητουμένων υπηρεσιών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

Ως εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 3.960 ευρώ η οποία θα απευθύνετα­ι στον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Πληροφορίε­ς για τους όρους διενέργεια­ς του Διαγωνισμο­ύ και τις τεχνικές προδιαγραφ­ές του υπό ανάθεση Έργου μπορούν οι ενδιαφερόμ­ενοι να ζητούν

υποβάλλοντ­ας αίτημα ηλεκτρονικ­ά στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμο­ύ μέσω της Διαδικτυακ­ής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να ενημερωθού­ν για το περιεχόμεν­ο της

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece