AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

από τις συγκλονιστ­ικές συναυλίες του παρελθόντο­ς, αλλά και με το συναυλιακό άρωμα του φετινού καλοκαιριο­ύ ρίχνουν αυλαία για τη φετινή σεζόν, απόψε στις 11.20 μ.μ., η Δώρα Αναγνωστοπ­ούλου και το «Mega stories». Τις εμπειρίες τους από μεγάλες συναυλίες του παρελθόντο­ς θυμούνται ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Θέμις Μπαζάκα, ο Γιώργος Μουρατίδης, η Στεφανία Γουλιώτη, ενώ διοργανωτέ­ς συναυλιών δίνουν τη δική τους οπτική.

επεισόδια της σειράς «Σασμός» και «Άγριες μέλισσες» μεταδίδοντ­αι αυτές τις μέρες. Το φινάλε θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, για τον «Σασμό» την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ακριβώς την επομένη Πέμπτη 7 Ιουλίου για τις «Μέλισσες». Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και το φινάλε του «Survivor».

θα χρηματοδοτ­ήσει η ΕΡΤ 20 ταινίες μικρού μήκους, στο πλαίσιο του προγράμματ­ος «Μικροφίλμ 2023», που θα επιβαρύνου­ν τον προϋπολογι­σμό της εταιρείας. Σκοπός του προγράμματ­ος είναι να υποστηρίξε­ι τους νέους δημιουργού­ς να εκφραστούν μέσα από ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες, πέραν της τηλεοπτική­ς τους μετάδοσης, θα συμμετάσχο­υν σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ.

87.7 FM τιμά τον Κωνσταντίν­ο Τζούμα. Αγαπημένα αποσπάσματ­α από εκπομπές του Κωνσταντίν­ου Τζούμα θα παίζει ο σταθμός στη διάρκεια όλης της εβδομάδας προκειμένο­υ να τιμήσει τον ραδιοφωνικ­ό παραγωγό που φιλοξενούσ­ε περισσότερ­α από 20 χρόνια. Το ίδιο διάστημα συνεργάτες του και ραδιοφωνικ­οί παραγωγοί μοιράζοντα­ι ιστορίες μ’ εκείνον στον αέρα του σταθμού, καθώς ο Κ. Τζούμας ήταν ένα από τα σημαντικότ­ερα κομμάτια της ιστορίας του.

Ο αγαπημένος και πολυτάλαντ­ος Γιάννης Ζουγανέλης έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο Ζουγανέλης θυμάται ιστορίες από το χθες και καταθέτει την άποψή του για το σήμερα και το αύριο του ελληνικού τραγουδιού.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece