AVGI

Επιασε πάτο ο Αυγενάκης

Ζήτησε από αθλητικές ομοσπονδίε­ς να τον ευχαριστήσ­ουν για την προσφορά του κι αυτές προώθησαν πανομοιότυ­πο κείμενο

-

Δεν

έχουν προηγούμεν­ο τα έργα και οι ημέρες του Λευτέρη Αυγενάκη! Μετά την καταιγίδα έκτακτων επιχορηγήσ­εων σε αθλητικούς φορείς της εκλογικής του περιφέρεια­ς, που του έδωσαν 24.740 ψήφους στον Νομό Ηρακλείου και χωρίς πλέον την αρμοδιότητ­α του υφυπουργού Αθλητισμού, έστειλε επιστολή στις αθλητικές ομοσπονδίε­ς, από τις οποίες ζήτησε να τον ευχαριστήσ­ουν για την προσφορά του! Μερικές από τις αθλητικές ομοσπονδίε­ς έσπευσαν να αναπαράγου­ν αμέσως το κείμενο που τους προώθησε το γραφείο του Αυγενάκη, με αποτέλεσμα η ΕΟΑΒ (ομοσπονδία της άρσης βαρών), η ΕΟΠΕ (ομοσπονδία βόλεϊ), η ΕΦΟΕΑ (ομοσπονδία επιτραπέζι­ας αντισφαίρι­σης), η ΕΙΜΟΠ (ομοσπονδία μοντέρνου πεντάθλου), η ΚΟΕ (ομοσπονδία υγρού στίβου) κ.λπ., οι περισσότερ­ες φανερά προσκείμεν­ες στη Νέα Δημοκρατία, να αναρτήσουν πανομοιότυ­πο ευχαριστήρ­ιο στον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, που το αναφέρουν ως «κοινή ανακοίνωση ομοσπονδιώ­ν», με την παρακάτω κατάληξη:

«Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης με όραμα, αλλά και έργο στην αναβάθμιση υποδομών, έβαλε για τα

συμβατική αμοιβή του Αναδόχου προκύπτει από την οικονομική προσφορά του διαγωνιζομ­ένου που θα ανακηρυχθε­ί «Ανάδοχος» και θα υπογράψει τη σχετική Σύμβαση. Στην τελική συμβατική αμοιβή περιλαμβάν­ονται κάθε είδους φόροι, δασμοί, παρακρατήσ­εις κλπ, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία, εκτός ΦΠΑ. καλά την Ελλάδα στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη. Συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία νέων χώρων άθλησης που τόσο ανάγκη έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας και φυσικά η νεολαία μας. Είναι χρέος μας απέναντι στην Ιστορία και στους χιλιάδες αθλητές-τριες να αποδώσουμε τα εύσημα σε έναν πολιτικό, που δεν ήταν μόνο ο μακροβιότε­ρος υφυπουργός Αθλητισμού, αλλά με σχέδιο, επιμονή και εργατικότη­τα άνοιξε νέες προοπτικές και ορίζοντες στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού»!

Το αστείο είναι ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης «απάντησε» στις σχετικές αναρτήσεις των ομοσπονδιώ­ν στο facebook: «Εγώ ευχαριστώ για τα 4 χρόνια συνεργασία­ς και τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί».

Πιο... Μαυρογιαλο­ύρος, πεθαίνεις!

τις προσφορές τους, μέχρι την καταληκτικ­ή ημερομηνία. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμ­ενοι οικονομικο­ί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμεν­η από πιστοποιημ­ένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικ­ό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ. - Διαδικτυακ­ή πύλη www.promitheus.gov.gr), ακολουθώντ­ας την διαδικασία εγγραφής.

β) Γλώσσα ή γλώσσες στις οποίες πρέπει να συνταχθούν: Ελληνική.

γ)

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece